Εμφανίστηκε και η Ρούλα Ρέβη: «Aπό σήμερα έχω πρόβλημα με όποιον δεν κάνει το εμβόλιο»

11:28 - 05/07/2021

Ένα ακόμη πρόσωπο της showbiz εμφανίστηκε για να υπερασπιστεί τα μέτρα διχασμού που ανακοίνωση η κυβέρνηση, καθώς η Ρούλα Ρέβη, η οποία είναι φωτογράφος έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις... ιδέες της. Μίλησε για «αρνητές των εμβολίων», μίλησε για «θεωρίες συνωμοσίας», μέχρι και για «τσιπάκια», ενώ παραδέχθηκε πως μετά το εμβόλιο ένιωσε πυρετό, απλά μάλλον αυτό το θεώρησε ως κάτι «καλό».  Η Ρ.Ρέβη σε μια ανάρτηση της λοιπόν την οποία θα ζήλευε μέχρι και ο Σ.Δρογώσης ανέφερε:  «Εμβόλια κάνω και εγώ και τα παιδιά μου , ποτέ δεν μπήκα στην διαδικασία να αμφισβητήσω αυτούς που έχουν μελετήσει περισσότερο από εμένα σε κανένα τομέα της ζωής ποσό μάλλον της ιατρικής! Όταν έκανα παιδ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούλα Ρέβη πετσοκόβει τους αρνητές: «Aπό σήμερα έχω πρόβλημα με όποιον δεν κάνει το εμβόλιο»

Ρούλα Ρέβη πετσοκόβει τους αρνητές: «Aπό σήμερα έχω πρόβλημα με όποιον δεν κάνει το εμβόλιο» Η Ρούλα Ρέβη έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό και μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κάποιες σκέψεις της αλλά και συναισθήματα. Η σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση έγραψε χαρακτηριστικά: […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις