Γλυκά Νερά - Πατέρας Καρολάιν: «Η αγαπημένη μου εγγονή περνάει τον καιρό της όμορφα τώρα»

17:10 - 05/07/2021

Ο πατέρας της Καρολάιν Ντέιβιντ Κράουτς, μετά τις συνεντεύξεις του σε βρετανικά ΜΜΕ, μίλησε για πρώτη φορά σε ελληνικό μέσο. Η είδηση ότι ο γαμπρός τους ήταν αυτός που σκότωσε την κόρη τους και μητέρα του ίδιου του παιδιού τους, ήταν το τελειωτικό «χτύπημα» για την οικογένεια της 20χρονης που μένει μόνιμα στο νησί της Αλοννήσου. Ο κ. Κράουτς είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στη βρετανική «Sun»: «Όταν το ανακάλυψα, η μοναδική μου στενοχώρια ήταν ότι δεν ήξερα νωρίτερα ότι αυτός ήταν εδώ. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα και θα ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω τις συνέπειες». ​​​​​​​Ο ίδιος μάλιστα είχε αφήσει αιχμές για τις παράνομες δραστηριότητες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου τις οποίες πιθανόν να ε

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γλυκά Νερά - Πατέρας Καρολάιν: Η κόρη μου σκόπευε να μιλήσει και τη σκότωσε (Βίντεο)

Τον δρόμο του χρήματος θα ακολουθήσουν οι έρευνες - Ποιοι οι συγκρατούμενοι του πιλότου - Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις