Αντετοκούνμπο: «Πίστεψα πως θα μείνω εκτός δράσης για έναν χρόνο»

08:02 - 07/07/2021

Για τον τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο πριν από περίπου δέκα ημέρες μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το πρώτο παιχνίδι με τους Σανς στη σειρά των τελικών.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντετοκούνμπο: Πίστεψα ότι διέλυσα το γόνατό μου και θα μείνω ένα χρόνο εκτός

Oι Μιλγουόκι Μπακς αναβάθμισαν κατά τη διάρκεια της ημέρας το status του Γιάννη Αντετοκούνμπο από doubtful (αμφίβολος) σε questionable (αμφισβητήσιμος) κι εν τέλει ο Greek Freak πάτησε ξανά παρκέ τα ξημερώματα της Τετάρτης 7/7 στο Game 1 της σειράς των NBA Finals με τους Σανς, εκεί όπου το Φοίνιξ επικράτησε με 118-105 και έκανε το 1-0. Ο Αντετοκούνμπο ξεπέρασε τον τραυματισμό (υπερέκταση στο αριστερό γόνατο), ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 20 πόντους (7/12 βολές, 5/9 δίποντα, 1/2 τρίποντα), 17 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη στα 35′ που έμεινε στο παρκέ, τονίζοντας μετά από το τέλος του αγώνα με τους Σανς. «Δεν είδα ξανά τον τραυματισμό μου. Δεν ήθελα να μπω σε αυτή

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αντετοκούνμπο: «Πίστεψα ότι θα μείνω εκτός για έναν χρόνο»

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τις ημέρες μετά τον τραυματισμό του ενώ αποκάλυψε πως αρχικά πίστευε ότι θα μείνει εκτός δράσης για έναν χρόνο. Ειδικότερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε: «Ήταν δύσκολες ημέρες. Έπρεπε να κάνω το καλύτερο για να επιστρέψω, έπρεπε να ακούσω τους γιατρούς, να κάνω τις θεραπείες μου, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αντετοκούνμπο: «Νόμιζα ότι διέλυσα το γόνατό μου και πως θα μείνω έναν χρόνο εκτός»

Στο πώς βίωσε τον τραυματισμό του, που, ευτυχώς, δεν αποδείχθηκε σοβαρός, αναφέρθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την ήττα των Μπακς στο Game 1 των τελικών του NBA κόντρα στους Σανς. The post Αντετοκούνμπο: «Νόμιζα ότι διέλυσα το γόνατό μου και πως θα μείνω έναν χρόνο εκτός» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Αντετοκούνμπο: «Πίστεψα ότι θα μείνω εκτός για έναν χρόνο»

Ο Γιάννης Αντετοούνμπο ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και βρέθηκε στην πεντάδα των Μπακς για το Game 1 των τελικών του ΝΒΑ το οποίο κέρδισε το Φοίνιξ με 118-105. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο «Giannis» μίλησε για τις ημέρες μετά [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Αντετοκούνμπο: «Πίστεψα ότι θα μείνω εκτός για ένα χρόνο, δούλευα 24 ώρες το 24ωρο για να επιστρέψω»

Για τα όσα βίωσε μετά τον τραυματισμό του στο Game 4 με τους Χοκς μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά την συμμετοχή στο Game 1 των NBA Finals.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)