Χαϊδάρι - Συγκλονίζει η 17χρονη Αμάντα: «Με χτυπούσε, με απειλούσε, με εξέδιδε & μου έπαιρνε όλα τα χρήματα»
10:32 - 07/07/2021
Συγκλονίζει η περιγραφή της 17χρονης Αμάντας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ένας Αλβανός την άρπαξε και την οδήγησε στην πορνεία, μέσω γνωστού site γνωριμιών, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Εύα».
Ειδικότερα, μεταξύ άλλων αναφέρει, «πληρώθηκα 210 ευρώ. Μόλις βγήκα από το ραντεβού ένιωθα πολύ ασχημα, ενώ αμέσως έδωσα όλα τα χρήματα στον…. Είχαμε αποφασίσει από πριν ότι όλα τα χρήματα που θα βγάζω θα τα δίνω στον… να τα διαχειρίζεται και ότι ήθελα θα μου το έπαιρνε αυτός».
Πριν απο περίπου ένα μήνα ξεκίνησε μια καθημερινή κόλαση: «θα σε βρούμε αν με καρφώσεις», ήταν οι απειλές του δράστη στην άτυχη κοπέλα, η οποία δεχόταν αρκετό ξύλο από τον 58χρονο συλληφθέντα.
Παρακάτω ακολουθεί ολόκληρη την κα
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η κατάθεση της 17χρονης: «Με χτυπούσε, με απειλούσε, με εξέδιδε» – Άφωνοι οι αστυνομικοί
«Πρέπει να φέρνεις χρήματα στο σπίτι», της έλεγε ο 57χρονος που την εξέδιδε - Πώς την προσέγγισε, εκμεταλλεύτηκε το δύσκολο παρελθόν της και την έριξε στα ροζ κυκλώματα της νύχτας.
Διαβάστε το στο Σοκαριστική η μαρτυρία της 17χρονης: «Με χτυπούσε, με απειλούσε, με εξέδιδε»
«Πρέπει να φέρνεις χρήματα στο σπίτι», της έλεγε ο 57χρονος που την εξέδιδε – Πώς την προσέγγισε, εκμεταλλεύτηκε το δύσκολο παρελθόν της και την έριξε στα ροζ κυκλώματα της νύχτας.
Διαβάστε το στο tanea.gr«Με χτυπούσε, με απειλούσε, με εξέδιδε και μου έπαιρνε όλα τα χρήματα» – Συγκλονίζει η κατάθεση της 17χρονης Αμάντας
Η 17χρονη περιγράφει πώς ο 58χρονος Αλβανός την προσέγγισε και την έριξε στα ροζ κυκλώματα της νύχτας – «Όταν δεν άντεχα το ξύλο τις πιέσεις τις απειλές ζητούσα βοήθεια από τις φίλες μου» – Ο βιασμός της από τον ετεροθαλή αδερφό της, η γνωριμία της με τον αδίστακτο κακοποιό και η «22χρονη Εύα» στη ροζ […]
The post «Με χτυπούσε, με απειλούσε, με εξέδιδε και μου έπαιρνε όλα τα χρήματα» – Συγκλονίζει η κατάθεση της 17χρονης Αμάντας appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΧαϊδάρι: Συγκλονίζει η 17χρονη Αμάντα – Με χτυπούσε, με απειλούσε και με εξέδιδε
Συγκλονίζουν οι περιγραφές της 17χρονης
Διαβάστε το στο topontiki.grΗ 17χρονη Αμαντα περιγράφει την κόλαση που έζησε οταν την απήγαγε ο Αλβανός: Με χτυπούσε, με απειλούσε, με εξέδιδε και μου έπαιρνε όλα τα χρήματα
Σύμφωνα με την κατάθεση της που διέρρευσε στα sites: Όλα ξεκίνησαν όταν ο δράστης την προσέγγισε ερωτικά και ανέπτυξαν μια πρώτη σχέση. Μετά από λίγο καιρό ξεκίνησαν οι απειλές καθώς ο συλληφθείς της έλεγε πως «αν με καρφωσεις» θα σε «βρούμε». «Ήταν αρκετά ζηλιαρης. Αρκετες φορές τσακωνόμασταν τόσο γιατί νόμιζε ότι τον κεράτωνα όσο και […]
Η 17χρονη Αμαντα περιγράφει την κόλαση που έζησε οταν την απήγαγε ο Αλβανός: Με χτυπούσε, με απειλούσε, με εξέδιδε και μου έπαιρνε όλα τα χρήματα - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grΣυγκλονίζει η 17χρονη – Με χτυπούσε, με απειλούσε και με εξέδιδε
Συγκλονίζουν τα λόγια της 17χρονης Αμάντας, που αναζητείτο από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και που βρέθηκε στα δίχτυα κυκλώματος μαστροπείας. Περιγράφει τις δραματικές στιγμές που βίωνε μαζί τους. Δείτε το βίντεο ΕΔΩ! Τι ανέφερε το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνισή της Την Πέμπτη 03/6/2021, και ώρα 22:30, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Χαϊδαρίου, η […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑνατριχιάζει η κατάθεση της 17χρονης: Με χτυπούσε, με απειλούσε, με εξέδιδε
Ανατριχιάζει η κατάθεση της 17χρονης: Η συγκλονιστική μαρτυρία της ανήλικης κοπέλας άφησε άφωνους τους αστυνομικούς.
Διαβάστε το στο pagenews.grΣυγκλονίζει η κατάθεση της 17χρονης: «Με χτυπούσε, με απειλούσε, με εξέδιδε» – Άφωνοι οι αστυνομικοί
«Πρέπει να φέρνεις χρήματα στο σπίτι», της έλεγε ο 57χρονος που την εξέδιδε - Πώς την προσέγγισε, εκμεταλλεύτηκε το δύσκολο παρελθόν της και την έριξε στα ροζ κυκλώματα της νύχτας.
Διαβάστε το στο to10.gr«Με χτυπούσε, με απειλούσε, με εξέδιδε και μου έπαιρνε όλα τα χρήματα» – Συγκλονίζει η κατάθεση της 17χρονης Αμάντας
«Πληρώθηκα 210 ευρώ. Μόλις βγήκα από το ραντεβού ένιωθα πολύ ασχημα, ενώ αμέσως έδωσα όλα τα χρήματα στον…. Είχαμε αποφασίσει από πριν ότι όλα τα χρήματα που θα βγάζω θα τα δίνω στον… να τα διαχειρίζεται και ότι ήθελα θα μου το έπαιρνε αυτός». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε η 17χρονη Αμαντα τον τρόπο με […]
Διαβάστε το στο dete.gr