Χατζηνικολάου εναντίον Αλαφούζου: «Γιαννάκη το σκασμό...»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επίθεση Χατζηνικολάου στον Αλαφούζο για την Novartis (audio)
Πολιτική
Επίθεση στον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζο έκανε μέσα από την εκπομπή του στον σταθμό Real FM o Δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης της Real Group Νίκος Χατζηνικολάου.
Αφορμή στάθηκαν οι αναφορές στο όνομά του από την Καθημερινή και τον ΣΚΑΪ, σχετικά με έγγραφο του FBI που κατατέθηκε χθες στη Βουλή. Το εν λόγω έγγραφο εμφάνιζε τον Νίκο Χατζηνικολάου μεσάζοντα σε συναντήσεις του Κωνσταντίνου Φρουζή της Novartis με υπουργούς.
«Εχω απαντήσει από τότε» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου, σημειώνοντας πως «και ο πλέον ηλίθιος καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να είσαι με τον Φρουζή και την ίδια ώρα να βάζεις πρωτοσέλιδα εναντίον του. Η Real News είχε αναδείξει το σκάνδαλο Novartis. Ο Φρουζής παραδέχτηκε
Διαβάστε το στο topontiki.grΧατζηνικολάου: Έξαλλος με τον Αλαφούζο – «Βγάλε τον σκασμό» (audio)
Πυρά κατά του Γιάννη Αλαφούζου εξαπέλυσε σήμερα ο Νίκος Χατζηνικολάου, από τον αέρα της εκπομπής του στον Real FM 97,8. Αιτία ήταν η εμπλοκή του ονόματός του από την εφημερίδα «Καθημερινή» στην υπόθεση Novartis, η οποία έκανε έξαλλο τον δημοσιογράφο που με τη σειρά του έδωσε σκληρή απάντηση στον εκδότη της εφημερίδας. Ο Νίκος Χατζηνικολάου μάλιστα […]
Διαβάστε το στο neaselida.grΧατζηνικολάου σε Αλαφούζο: Να βγάλεις τον σκασμό Γιαννάκη!
Oξύνεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στον δημοσιογράφο-εκδότη Νίκο Χατζηνικολάου, το αφεντικό του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζου και τον διευθυνή της Καθημερινής Αλέξη Παπαχελά, με αφορμή τις αναφορές στο όνομα του Χατζηνικολάου από τα Μέσα του συγκροτήματος του Φαλήρου, για την υπόθεση Novartis. Οι αναφορές βασίζονταν σε έγγραφο του FBI (κατατέθηκε χθες στη Βουλή) που «εμφάνιζε» το αφεντικό […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grΑπίστευτη επίθεση Χατζηνικολάου στον Αλαφούζο! “Να βγάλεις το σκασμό Γιαννάκη”
Έξαλλος εμφανίστηκε στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο το πρωί της Παρασκευής ο Νίκος Χατζηνικολάου. Η εμπλοκή του ονόματός του από την εφημερίδα «Καθημερινή» στην υπόθεση Novartis έβγαλε από τα ρούχα του τον γνωστό δημοσιογράφο. Η εφημερίδα του ομίλου Αλαφούζου αναφέρει ότι στην κατάθεσή του για την υπόθεση ο Ι. Αγγελής παρουσίασε έγγραφο του FBI και […]
Διαβάστε το στο irafina.grΝέο tweet Χατζηνικολάου κατά Αλαφούζου
«Δεν έχω γλείψει κυβερνήσεις για να μου χαρίζουν τα χρέη μου προς το Δημόσιο» τονίζει ο Γ. Αλαφούζος - Τι απαντά ο Ν. ΧατζηνικολάουΟ μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού και ισχυρός άνδρας του ομίλου ΣΚΑΪ απάντησε μέσω twitter σε όσα του καταλόγισε το πρωί της Παρασκευής ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσω του Real FM.
Ειδικότερα, ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:
«Απάντηση στην ΥΣΤΕΡΙΑ. Έχω κάνει σωστά και λάθη.
Όμως : 1. Δεν έχω εκβιάσει τραπεζίτες για να με υπερδανείσουν
2. Δεν έχω ζητιανέψει σε επιχειρηματίες για να ζω πολυτελώς
3. Δεν έχω γλείψει κυβερνήσεις για να μου χαρίζουν τα χρέη μου προς Δημόσιο.
Τα υπόλοιπα στην Δικαιοσύνη».
«Τι λες Γιαννάκη;»
Δεν άργησε να έρθει νέο tweet
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr