Διαγωνισμοί Σκαραμαγκά: Νικητής ο εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου

14:08 - 07/07/2021

Ο εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου έχει ανακηρυχθεί πλειοδότης και στους δύο διαγωνισμούς για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, οι οποίοι έγιναν νωρίτερα σήμερα. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «Καθημερινή», ο κ. Προκοπίου προσέφερε 37,3 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει το τμήμα που πουλούσε η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου, ξεπερνώντας την αντίστοιχη προσφορά της Pyletech, συμφερόντων του […] Το άρθρο Διαγωνισμοί Σκαραμαγκά: Νικητής ο εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου εμφανίστηκε πρώτα στο Πτήση & Διάστημα.

Διαβάστε Περισσότερα στο ptisidiastima.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Στα 37,3 η προσφορά του Προκοπίου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για την πώληση του ακινήτου, ιδιοκτησίας της, στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, στην οποία συμμετείχαν οι εταιρείες «MILINA ENTERPRISES COMPANY LTD» και «PYLETECH INDUSTRIES MAE», ανακοίνωσε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.ΕΣύμφωνα με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού και την απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΤΑΔ, οριστικός πλειοδότης αναδείχτηκε η […] The post Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Στα 37,3 η προσφορά του Προκοπίου appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Πλειοδότης ο εφοπλιστής Γ. Προκοπίου

Με την κατάθεση δύο προσφορών ολοκληρώθηκαν σήμερα οι δύο διαγωνισμοί για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά που αφορούν την ειδική διαχείριση και... The post Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Πλειοδότης ο εφοπλιστής Γ. Προκοπίου appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ptisidiastima.com

Μπάιντεν: Υπερασπίστηκε την έξοδο από το Αφγανιστάν, με απειλές κατά του ISIS-K

Wallpaper-Calendar ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2021

Βίντεο: Ο 67P και οι γκρεμοί της Χάθορ (όχι, δεν είναι επιστημονική φαντασία)

Εμβολιασμός για κορωνοϊό: Απαντήσεις σε 9 βασικά ερωτήματα

Ταϊβανέζικο F-16V… μέτρησε τον διάδρομο και “έφαγε” χώμα! (Βίντεο)

PASSEX: Συνεκπαίδευση ελληνικής φρεγάτας με ισραηλινή κορβέτα Sa’ar 6