Κασιμάτη: Υποδειγματική η συμπεριφορά μου απέναντι στους αστυνομικούς μου

12:09 - 13/12/2019

Κασιμάτη: Υποδειγματική η συμπεριφορά μου απέναντι στους αστυνομικούς μου - Μίλησε στον Realfm 97,8 και τους Γιώργο Χουδαλάκη και Νίκο ΡογκάκοΣτον σάλο που προκάλεσε η ανάρτησή της, στην οποία συμπεριέλαβε το σύνθημα «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι», αναφέρθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Γιώργο Χουδαλάκη και Νίκο Ρογκάκο. «Ήταν ένα σχόλιο σε μία άσχετη συζήτηση και όχι μία δήλωση μου. Γιατί προφανώς εάν έκανα κάποια δήλωση δεν θα χρησιμοποιούσα, ούτε χρησιμοποιώ, τέτοιου είδους εκφράσεις. Μιλάω πάντα πολιτικά. Ήταν πράγματι ένας αστεϊσμός, ο οποίος δεν ήταν σε συμφραζόμενο σχετικό με την αστυνομία, άρα δεν περιείχε από εμένα καμία ούτε αντικειμενική

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά