Αβραμόπουλος για Novartis: Λογαριασμοί και καταθέσεις μου έχουν δηλωθεί και ελεγχθεί
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αβραμόπουλος για Novartis: Οι καταθέσεις μου έχουν δηλωθεί και ελεγχθεί
«Όποιοι τυχόν επιμένουν να επαναλαμβάνουν συκοφαντίες εναντίον μου, διαπράττουν απλά αθλιότητες ανάξιες περαιτέρω απάντησης» αναφέρει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε ανακοίνωσή…
Διαβάστε το στο NewsBombΑβραμόπουλος για Novartis: Λογαριασμοί και καταθέσεις μου έχουν δηλωθεί και ελεγχθεί
«Το σύνολο των λογαριασμών μου και καταθέσεων έχουν δηλωθεί και έχουν ελεγχθεί. Και τα γνωρίζουν οι αρμόδιοι Εισαγγελείς, Ιωάννης Αγγελής…
Διαβάστε το στο Cnn.grΑβραμόπουλος για Novartis: Οι καταθέσεις μου έχουν δηλωθεί και ελεγχθεί
«Όποιοι τυχόν επιμένουν να επαναλαμβάνουν συκοφαντίες εναντίον μου, διαπράττουν απλά αθλιότητες ανάξιες περαιτέρω απάντησης» αναφέρει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε ανακοίνωσή του για την υπόθεση Νovartis. Το σύνολο των λογαριασμών και καταθέσεων του έχει δηλωθεί και έχει ελεγχθεί, σημειώνει σε δήλωσή του ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, κάνοντας δε, λόγο για συκοφαντίες, ενώ υποστηρίζει συγχρόνως ότι η φημολογία […]
The post Αβραμόπουλος για Novartis: Οι καταθέσεις μου έχουν δηλωθεί και ελεγχθεί appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr