Τραγωδία στην Νίκαια – Πέρασε με κόκκινο ο οδηγός – «Να αυτοκτονήσει» λέει ο πατέρας της 6χρονης

16:58 - 08/07/2021

Σοκαριστικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Νίκαια με θύμα ένα εξάχρονο κορίτσι. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι ένα φορτηγό όχημα -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση παρέσυρε μια παρέα παιδιών. Ως αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή... The post Τραγωδία στην Νίκαια – Πέρασε με κόκκινο ο οδηγός – «Να αυτοκτονήσει» λέει ο πατέρας της 6χρονης appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τραγωδία στη Νίκαια: «Σκότωσε μία ψυχούλα, το αγγελάκι μου» - Ο πατέρας της 7χρονης στο LIVE NEWS

Διαβάστε το στο

Τροχαίο στη Νίκαια: «Συγχωρώ τον οδηγό» λέει ο πατέρας της 7χρονης

Δεν υπάρχουν λόγια για το μεγαλείο ψυχής του πατέρα αυτού που με τόσο τραγικό τρόπο έχασε την κορούλα του στο φρικτό τροχαίο στη Νίκαια.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Τροχαίο στη Νίκαια: «Συγχωρώ τον οδηγό» λέει ο πατέρας της 7χρονης

Δεν υπάρχουν λόγια για το μεγαλείο ψυχής του πατέρα αυτού που με τόσο τραγικό τρόπο έχασε την κορούλα του στο φρικτό τροχαίο στη Νίκαια.

Διαβάστε το στο tovima

Τραγωδία στη Νίκαια: Προσωρινά ελεύθερος ο οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε την 7χρονη

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Τραγωδία στη Νίκαια: «Συγχωρώ τον οδηγό» λέει ο πατέρας της 7χρονης που παρασύρθηκε από φορτηγό

Ο πατέρας της επτάχρονης Παναγιώτας που βρήκε τραγικό θάνατο το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν παρασύρθηκε από φορτηγό στη Νίκαια, ανέφερε πως συγχαρεί τον οδηγό, που έκοψε το νήμα της ζωής του παιδιού του. «Στη μνήμη του παιδιού μου συγχωρώ τον οδηγό – δεν ξέρω αν έχει και αυτός παιδιά. Ήταν ένα αγγελούδι, ήταν τόσο όμορφο αυτό το κοριτσάκι που ο Θεός το ήθελε στο πλάι του», είπε ο πατέρας της επτάχρονης. Παράλληλα, κι ενώ έγινε γνωστό πως τελικά δεν μπορεί να δωρίσει τα όργανα του παιδιού για ιατρικούς λόγους, ο τραγικός πατέρας ζήτησε συγγνώμη «που δεν πρόλαβε το παιδί μου να δωρίσει τα όργανά του». «Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στους γονείς γιατί δεν μπόρεσα να βοηθήσω τα παιδάκια τους. Μου εί

Διαβάστε το στο pronews.gr

Τραγωδία στη Νίκαια:: "Ουρλιάζαμε στον οδηγό να σταματήσει", λέει αυτόπτης μάρτυρας

Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στη Νίκαια το μεσημέρι της Πέμπτης, με ένα εξάχρονο κορίτσι να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]