«Βόμβα» Καπραβέλου στο Newsbomb.gr: Όλεθρος αν επικρατήσει η μετάλλαξη Δέλτα – Ότι χειρότερο έχω δει
06:56 - 10/07/2021
Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Την ανησυχία του για την πορεία της πανδημίας σχετικά με την μετάλλαξη Δέλτα εξέφρασε μιλώντας στο Newsbomb.gr, ο διευθυντής…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Βόμβα» Καπραβέλου στο Newsbomb.gr: Όλεθρος αν επικρατήσει η μετάλλαξη Δέλτα – Ότι χειρότερο έχω δει
Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Την ανησυχία του για την πορεία της πανδημίας σχετικά με την μετάλλαξη Δέλτα εξέφρασε μιλώντας στο Newsbomb.gr, ο διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου,…
Διαβάστε το στο astrology.grΒόμβα Καπραβέλου: Όλεθρος η μετάλλαξη Δέλτα – «Ό,τι χειρότερο έχω δει» [video]
Την ανησυχία του για την πορεία της πανδημίας σχετικά με την μετάλλαξη Δέλτα εξέφρασε ο διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος. Στη ΜΕΘ ο πρώτος ασθενής με μετάλλαξη Δέλτα – Οι φόβοι για το τέταρτο κύμα. «Παρότι η ινδική μετάλλαξη εντοπίζεται μόλις στο 1% των κρουσμάτων που ανιχνεύονται από τον ΕΟΔΥ, ήδη χτύπησε την […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Βόμβα Καπραβέλου: Όλεθρος η μετάλλαξη Δέλτα – «Ό,τι χειρότερο έχω δει» [video].
Διαβάστε το στο fimes.gr