Ανακοίνωσε την πώληση του Τζίμα στον ΠΑΟΚ ο Αστέρας Τρίπολης

11:16 - 10/07/2021

Ανακοίνωσε την πώληση του Τζίμα στον ΠΑΟΚ ο Αστέρας Τρίπολης 10/07/2021 Την πώληση του 20χρονου επιθετικού Παναγιώτη Τζίμα στον ΠΑΟΚ επισημοποίησε ο Αστέρας Τρίπολης που κράτησε ένα ποσοστό μεταπώλησης.  Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση με μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Τζίμα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα μας διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή. Ευχόμαστε στον Παναγιώτη Τζίμα καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ "Ένα σπουδαίο και καθοριστικό κεφάλαιο για τη συνέχεια της επαγγελματικής μου εξέλιξης και καριέρας ολοκληρώνεται σήμερα. Στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ χρωστάω ευγνωμοσύνη για την

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωνικός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέρσον Καμπράλ

Ο Ιωνικός επισημοποίησε την απόκτηση του 30χρονου Ολλανδού εξτρέμ, Τζέρσον Καρμπάλ, που έμεινε ελεύθερος από την κυπριακή Πάφο. Στην τέταρτη μεταγραφική κίνηση μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε προχώρησε το Σάββατο (10/7) ο Ιωνικός, αφού μετά από τους Μπάσα, Χουτεσιώτη και Κάλβο, ενέταξε στο δυναμικό του και τον Τζέρσον Καμπράλ, που είχε μείνει ελεύθερος από την Πάφο. “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που […] The post Ιωνικός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέρσον Καμπράλ appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζίμα o ΠΑΟΚ

Έφυγε από τον Αστέρα Τρίπολης

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)