Λοβέρδος από Πάτρα: «Απαντώ στις... σουσουράδες και... μουσίτσες του ΚΙΝΑΛ: Δεν θα είμαι «δεκανίκι» του Μητσοτάκη»

09:14 - 11/07/2021

Ηχηρή απάντηση σε όλες τις «μουσίτσες και σουσουράδες του ΚΙΝΑΛ» όπως χαρακτήρισε τους άσπονδους συντρόφους του, οι οποίοι διαδίδουν ότι ως αρχηγός του Κινήματος θα αποτελέσει «δεκανίκι» του κ. Μητσοτάκη, έδωσε από την Πάτρα ο Ανδρέας Λοβέρδος.Ο πρ. Υπουργός και υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου Παναγιώτη Ρηγόπουλου για το περιοδικό «Πατρινόραμα», ξεκαθάρισε ότι με τον ίδιο αρχηγό,το ΚΙΝΑΛ «δεν θα γίνει …τσόντα και δεκανίκι της Ν.Δ»: «Αυτό δεν έχει τολμήσει κανείς από τον δικό μου πολιτικό χώρο να μου το πει κατά πρόσωπο. Όμως ορισμένες …μουσίτσες και σουσουράδες, όπως τις αποκαλώ με διάθεση χιούμορ, τα λένε αυτά σε δημοσιογράφους. Σας ευχαριστ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά