Συγκινεί το μήνυμά του 18χρονου που έχασε τους γονείς του από κορωνοϊό – Αρίστευσε στις Πανελλήνιες(video)
12:00 - 11/07/2021
Ο 18χρονος Δημήτρης Καρακώστας από τη Ναύπακτο έχασε τους γονείς του από κορωνοϊό – Το τραγικό αυτό συμβάν συνέβη δύο μόνο μήνες πριν από τις Πανελλήνιες, όμως δεν το έβαλε…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πανελλήνιες 2021: Το μήνυμα του αριστούχου που έχασε τους γονείς του από κορονοϊό και αρίστευσε στις εξετάσεις
Ο Δημήτρης Καρακώστας, ο μαθητής που λίγους μήνες αφού έχασε και τους δύο γονείς του από κορονοϊό αρίστευσε στις Πανελλήνιες. «Είχα ξεκάθαρο στόχο μπροστά μου», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί». «Πάντα με ενδιάφερε η Ιατρική και σίγουρα είχα ένα παραπάνω κίνητρο με τους γονείς μου, οπότε θα νιώθω κι εγώ, αν τα καταφέρω, ότι θα βοηθήσω πολλούς ανθρώπους», είπε. Όσον αφορά στην ειδικότητα είπε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα και «θα ψάξει μέσα στο πανεπιστήμιο». Όσο για την για τη συνομιλία που είχε με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και απάντησε: «με συνεχάρη και μου ευχήθηκε να περάσω στη Σχολή που θέλω». Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε «Ήρθαν όλα ανάποδα, είχα συνηθίσει να
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣυγκινεί ο Δημήτρης που έχασε τους γονείς του από κορονοϊό και αρίστευσε στις πανελλήνιες: Να συνεχίσουμε παρά τον πόνο
Για λίγο τα άφησα τελείως αλλά δεν είχα άλλη επιλογή, τόνισε ο Δημήτρης που έχασε τους γονείς του από κορονοϊό και αρίστευσε στις πανελλήνιες 2021
Διαβάστε το στο thetoc.grΠανελλήνιες 2021: O αριστούχος που έχασε τους γονείς του από κορωνοϊό συγκλονίζει- Τι του είπε ο Πρωθυπουργός (vid)
Ξεκάθαρος ο στόχος που για τον Δημήτρη Καρακώστα.
Το άρθρο Πανελλήνιες 2021: O αριστούχος που έχασε τους γονείς του από κορωνοϊό συγκλονίζει- Τι του είπε ο Πρωθυπουργός (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΕπικοινωνία Μητσοτάκη με αριστούχο που έχασε τους γονείς του από κορωνοϊό
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον νεαρό Δημήτρη Καρακώστα που σάρωσε στις Πανελλήνιες 2021, παρά την απώλεια των γονιών του. Η δύναμη ψυχής του Δημήτρη Καρακώστα, του νεαρού από τη Ναύπακτο που κατάφερε να ξεπεράσει το προσωπικό δράμα που έζησε με τον χαμό των γονιών του πριν από δύο μήνες, για να συγκεντρώσει τελικά […]
The post Επικοινωνία Μητσοτάκη με αριστούχο που έχασε τους γονείς του από κορωνοϊό first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΔημήτρης Καρακώστας: Έχασε τους γονείς του από κορονοϊό - Αρίστευσε στις Πανελλήνιες
Ο 18χρονος Δημήτρης Καρακώστας «δεν το έβαλε κάτω» και αρίστευσε τις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Διαβάστε το στο mothersblog.grΠανελλήνιες 2021: Το μήνυμα του αριστούχου που έχασε τους γονείς του από κορωνοϊό
Για την επιτυχία του, αλλά και τη συνομιλία του με τον πρωθυπουργό μίλησε ο Δημήτρης Καρακώστας, ο μαθητής που λίγους μήνες αφού έχασε και τους δύο γονείς του από κορωνοϊό…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΣυγκινεί ο Δημήτρης που έχασε τους γονείς του από κορονοϊό και αρίστευσε στις πανελλήνιες: Να συνεχίσουμε παρά τον πόνο
Συγκινεί ο Δημήτρης που έχασε τους γονείς του από κορονοϊό και αρίστευσε στις πανελλήνιες: Να συνεχίσουμε παρά τον πόνο “Να συνεχίσουμε παρά τον πόνο” δηλώνει σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Καρακώστας, ο απόφοιτος πλέον Λυκείου στη Ναύπακτο που έχασε τους γονείς του από κορονοϊό και μετά από δύο μήνες αρίστευσε στις πανελλήνιες 2021. Μιλώντας στον […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr