Ανανέωσε με τη Μακάμπι και ο Καλοϊάρο

18:50 - 11/07/2021

Ανανέωσε με τη Μακάμπι και ο Καλοϊάρο 11/07/2021 Έτοιμος να αγωνιστεί για τέταρτη σερί χρονιά στη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ο Άντζελο Καλοϊάρο. Η «ομάδα του λαού» ανακοίνωσε πως ο Αμερικανός φόργουορντ θα παραμείνει στο ρόστερ και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 31χρονος άσος μετακόμισε στους πρωταθλητές Ισραήλ το 2018 και φέτος είχε κατά μέσο όρο 5,9 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ στην Ευρωλίγκα, ενώ στο πρωτάθλημα Ισραήλ μέτρησε αντίστοιχα 9 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ.

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το Θαύμα με το λάδι και το μουλάρι

Θαύμα: Τον 17ο αιώνα, καθώς σημειώνουν ξένοι περιηγητές, η Νέα Μονή αριθμούσε 100 έως 150 μοναχούς, κι έμοιαζε με μικρή πόλη. Το άρθρο Το Θαύμα με το λάδι και το μουλάρι εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Ανανέωσε με τον Καλοϊάρο η Μακάμπι (pic)

Στη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Άντζελο Καλοϊάρο, με τους Ισραηλινούς να ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)