Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά για το τέλος της εκπομπής της και τι θα κάνει τη νέα σεζόν

22:46 - 11/07/2021

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλάει για το τέλος της εκπομπής της και τι θα κάνει τη νέα σεζόν.Αυλαία έριξε την Παρασκευή (9/7) το Pop Up, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να αποχαιρετά τους τηλεθεατές και να ανανεώνει το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη. Η παρουσιάστρια και μοντέλο σήμερα το μεσημέρι μέσα από την εκπομπή «Σου-Κου Family» μίλησε για το τέλος της εκπομπής της και ανέφερε πολλές φορές ότι είναι ευτυχισμένη για όσα έζησε αυτή τη σεζόν. Όσο για το αν το καλοκαίρι αυτό θα τη βρει με έναν νέο έρωτα εκείνη τόνισε πως έχει όση αγάπη χρειάζεται. «Νομίζω η τελευταία μέρα της εκπομπής ήταν η καλύτερη από όλες. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είμαι γεμάτη χαρά, γεμάτη ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα και εσ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά για την εκπομπή της – «Νομίζω η τελευταία μέρα της εκπομπής ήταν η καλύτερη από όλες» (vid)

H Hλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε μετά από το τέλος της εκπομπής της στην εκπομπή του Alpha «Σου Κου Family», χαρακτηρίζοντας την τελευταία μέρα της εκπομπής ως «η καλύτερη από όλες». Συγκεκριμένα…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά