Γιώργος Μαζωνάκης: “Τη μάνα μου, δεν την έχω πει ποτέ “μητέρα”” – Η εξομολόγηση για τα παιδικά χρόνια

07:34 - 12/07/2021

Με αφορμή την ταινία μικρού μήκους “Ανήκω σε μένα¨ που είναι βασισμένη στη ζωή του, ο To άρθρο Γιώργος Μαζωνάκης: “Τη μάνα μου, δεν την έχω πει ποτέ “μητέρα”” – Η εξομολόγηση για τα παιδικά χρόνια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Μαζωνάκης: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδικά του χρόνια

«Τον τελευταίο χρόνο, έπαιρνα τον πατέρα μου και τη μάνα μου... να δω αν υπάρχει ακόμα το σπίτι της γιαγιάς μου και αν οι αδερφές του πατέρα μου είναι ακόμα εκεί» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης

Διαβάστε το στο

Γιώργος Μαζωνάκης: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδικά του χρόνια

«Τον τελευταίο χρόνο, έπαιρνα τον πατέρα μου και τη μητέρα μου, τη μάνα μου – δεν την έχω πει ποτέ μητέρα – και τους έλεγα ότι θέλω να πάω στο Πέραμα να δω αν υπάρχει ακόμα το σπίτι της γιαγιάς μου και αν οι αδερφές του πατέρα μου είναι ακόμα εκεί» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης

Διαβάστε το στο

Εξομολογητικός ο Γιώργος Μαζωνάκης: «Τη μάνα μου δεν την έχω πει ποτέ “μητέρα”»

Με αφορμή την ταινία μικρού μήκους “Ανήκω σε μένα¨ που είναι βασισμένη στη ζωή του, ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε στην “Κ” της Καθημερινής και την δημοσιογράφο Ελίνα Δημητριάδη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αναμνήσεις των παιδικών του χρόνων από το Πέραμα αλλά και στην έντονη επιθυμία του τελευταίου χρόνου να ξαναβρεθεί στο σπίτι της γιαγιάς […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Μαζωνάκης: Τη μάνα μου δεν την έχω πει ποτέ μητέρα. Ήμουν ο τελευταίος Μαζωνάκης δεν υπάρχει άλλος

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με αφορμή την ταινία μικρού μήκους που ετοιμάζει, με τίτλο «Ανήκω σε μένα», βασισμένη στη ζωή του, μίλησε στις αναμνήσεις των παιδικών... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιώργος Μαζωνάκης: Τη μάνα μου δεν την έχω πει ποτέ μητέρα. Ήμουν ο τελευταίος Μαζωνάκης δεν υπάρχει άλλος

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της