Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ: «Δική μου η απόφαση για τα πέναλτι»
10:46 - 12/07/2021
Ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός της Αγγλίας Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ξεκαθάρισε πως ήταν δική του η απόφαση για τα πέναλτι και είναι αυτός που έχει την ευθύνη. Ο αρχηγός Χάρι Κέιν έκανε λόγο για ήττα που θα πονάει για καιρό.
Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σάουθγκεϊτ: Δική μου απόφαση οι εκτελεστές των πέναλτι
Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ξεκαθάρισε πως τα πρόσωπα που ανέλαβαν τα πέναλτι στον τελικό και η σειρά με την οποία βρέθηκαν στην άσπρη βούλα ήταν καθαρά δική του απόφαση κι όχι επιλογές των παικτών του… Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της Αγγλίας προφανώς και ήταν έτοιμος για τα «πυρά» που δέχεται από το βράδυ της Κυριακής μετά τον χαμένο τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από την Ιταλία. Ο Σάουθγκεϊτ, επέλεξε τον Σάκα για το 5ο πέναλτι, έβαλε λίγο πριν το φινάλε της παράτασης και τους Ράσφορντ και Σάντσο, με τους τρεις τους να μην καταφέρνουν να σκοράρουν και κάπως έτσι η Αγγλία έμεινε με το μετάλλιο του φιναλίστ από το φετινό Euro. «Είχαμε δουλέψει τα πέναλτι στις προπονήσεις, ήτ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣάουθγκεϊτ: “Δική μου η ευθύνη των πέναλτι”
Την ευθύνη για την ήττα της Αγγλίας από την Ιταλία στον τελικό του Euro ανέλαβε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.
The post Σάουθγκεϊτ: “Δική μου η ευθύνη των πέναλτι” appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΣάουθγκεϊτ : “Δική μου η ευθύνη για τους εκτελεστές των πέναλτι”
Ο Γκάρεθ Σάουγκέϊτ τόνισε πως οι εκτελεστές των πέναλτι προέκυψαν από τις προπονήσεις όλης της εβδομάδας και ταυτόχρονα θεωρεί πως όλη η ομάδα ευθύνεται για το γεγονός πως δε νίκησαν σε κανονικό αγώνα και παράταση. Αναλυτικά: «Αυτό είναι πάνω μου, εγώ αποφάσισα για τα πέναλτι και ποιοι θα τα εκτελέσουν, με βάση αυτά που έχουμε […]
Διαβάστε το στο thessports.gr