Εστίαση: Άβατο οι εσωτερικοί χώροι για τους μη εμβολιασμένους - Ψυχαγωγία μόνο με καθήμενους - Τα νέα μέτρα
07:06 - 13/07/2021
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε χθες νέα μέτρα και για την εστίαση, μέτρα τα οποία ουσιαστικά αποτελούν οριστικό χτύπημα για χιλιάδες επιχειρήσεις, καθώς εν μέσω καλοκαιριού ανακοινώθηκε πως η ψυχαγωγία πλέον θα λειτουργεί μόνο με καθήμενους, ενώ και οι εσωτερικοί χώροι θα αποτελούν άβατο για τους μη εμβολιασμένους.
Συγκεκριμένα οι κλειστοί της χώροι θα λειτουργήσουν τελικά μόνο για εμβολιασμένους από την Παρασκευή 16 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε σε μήνυμά του προς τους πολίτες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσσοτάκης.
Τι θα ισχύει στην εστίαση για εμβολιασμένους και μη
Οι εμβολιασμένοι, λοιπόν, θα απολαμβάνουν το «προνόμιο» να κάθονται και μέσα σε εστιατόρια, καφέ και μπαρ χωρίς να χρειάζ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr