Μέρκελ: Στη Γερμανία δεν θα γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός όπως έκανε η Γαλλία

14:44 - 13/07/2021

«Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να αποτρέψουμε ένα νέο lockdown το φθινόπωρο», δήλωσε σήμερα η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, κατά την επίσκεψή της στο επιδημιολογικό ινστιτούτο «Robert Koch» στο Βερολίνο. Το άρθρο Μέρκελ: Στη Γερμανία δεν θα γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός όπως έκανε η Γαλλία εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Όχι στον για υποχρεωτικό εμβολιασμό από την ΠΟΕΔΗΝ

Την αντίθεσή της στον υποχρεωτικό εμβολιασμό εκφράζει η Πανελλήνια Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), επισημαίνοντας πως η εφαρμογή του μέτρου συνεπάγεται «παραβίαση συνταγματικών ελευθεριών και ατομικών δικαιωμάτων». Αναλυτικότερα, στην απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας στις 24 Ιουνίου, η οποία αναρτήθηκε σήμερα στον ιστότοπο της συνδικαλιστικής οργάνωσης, αναφέρονται τα εξής: «Το υγειονομικό προσωπικό συμμετέχει μαζικά στον εμβολιασμό. Είναι η κοινωνική ομάδα που συντριπτικά έχει το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμού, αγγίζοντας το 90% (εμβολιασμένοι, φυσική ανοσία, αναμονή εμβολιασμού, μη εμβολιασμένοι με ιατρική εντολή). Το υγειονομικό προσωπικό στοχοποιεί

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γ. Κονιδάρης: Η Πολιτεία να επιβάλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στην Εκκλησία

Mιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, τάχθηκε υπέρ της άποψης που εξέφρασε πρόσφατα στον ίδιο σταθμό ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, Χρυσόστομος για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς σε όλους. «Έχουμε όχι απλώς παραφωνίες, αλλά και κακοφωνίες στην Εκκλησία. Και για αυτό ακριβώς δεν ξέρω πόσο τελεσφόρησε η επίσκεψη του Βασίλη Κικίλια στη Σύνοδο, η οποία έβγαλε αυτή τη χλιαρή ανακοίνωση που […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Εμβόλιο: Αυτά είναι τα 17 επαγγέλματα που θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Μέρκελ: Στη Γερμανία δεν θα γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός όπως έκανε η Γαλλία

«Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να αποτρέψουμε ένα νέο lockdown το φθινόπωρο», δήλωσε σήμερα η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, κατά την επίσκεψή της στο επιδημιολογικό ινστιτούτο «Robert Koch» στο Βερολίνο. Στο πλευρό της ήταν ο επικεφαλής του ινστιτούτου Λόταρ Βίλερ και ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας, Γενς Σπαν. Η Μέρκελ δεν θεωρεί υποχρεωτικό ένα νέο lockdown ενόψει ενός νέου, τέταρτου κύματος […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

ΒΟΜΒΑ ΜΕΡΚΕΛ> Εγώ είμαι η Γερμανία και δεν θα κάνω υποχρεωτικό τον εμβολιασμό!

Εκτακτη Είδηση The post ΒΟΜΒΑ ΜΕΡΚΕΛ> Εγώ είμαι η Γερμανία και δεν θα κάνω υποχρεωτικό τον εμβολιασμό! appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Διαβάστε το στο kourdistoportocali.com

ΒΟΜΒΑ ΜΕΡΚΕΛ : Εγώ είμαι η Γερμανία και δεν θα κάνω υποχρεωτικό τον εμβολιασμό!

Εγώ είμαι η Γερμανία και δεν θα κάνω υποχρεωτικό τον εμβολιασμό! Μια πυρηνική βόμβα έριξε [...] The post ΒΟΜΒΑ ΜΕΡΚΕΛ : Εγώ είμαι η Γερμανία και δεν θα κάνω υποχρεωτικό τον εμβολιασμό! appeared first on Triklopodia.

Διαβάστε το στο

Βορίδης: Δεν μπορεί να αποκλειστεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των δημοσίων υπαλλήλων

Η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών στους δημοσίους υπαλλήλους δεν είναι, αυτήν τη στιγμή, στο τραπέζι των συζητήσεων, αλλά προφανώς είναι κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί, όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, στην ΕΡΤ. Αναφερόμενος στο μέτρο της αναστολής εργασίας σε όσους είναι ανεμβολίαστοι, ο κ. Βορίδης σημείωσε ότι αυτό δεν μπορεί να είναι επ’ ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Θεσσαλονίκη: «Με επίσημο ένδυμα» θα εμφανιστεί ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Μέγαρο Μουσικής

Γ.Γ. Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας για ΑΙ: Φανταστείτε να αλλοιώνεται το μήνυμα θρησκευτικών ηγετών

Ο Στίβεν Σιγκάλ πήγε στο Ντονέτσκ και επισκέφθηκε αιχμάλωτους πολέμου, vid

Τραμπ για Ομπάμα: Νομίζω πως τελικά θα με… ψηφίσει

Βίντεο Δούκα για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: «Θα μείνουμε κολλημένοι στα ίδια και τα ίδια»;

Συναγερμός στην Αθήνα: Συνελήφθη ζευγάρι αλλοδαπών με εκρηκτικά και όπλα στο ΙΧ τους