Κωνσταντίνος Δρούλιας: Έκανε τις 2 δόσεις Pfizer και κόλλησε κορωνοϊό

16:24 - 13/07/2021

Μία ανάρτηση “βόμβα” έκανε ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Δρούλιας, αναστατώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο καλλιτέχνης, δημοσιοποίησε στο προφίλ του στο Instagram ότι κόλλησε κορωνοϊό, ενώ 2.5 μήνες πριν έκανε και τις δύο δόσεις της Pfizer. Διαβάστε περισσότερα στο BackStage24.gr   The post Κωνσταντίνος Δρούλιας: Έκανε τις 2 δόσεις Pfizer και κόλλησε κορωνοϊό appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνoς Δρούλιας: Δεν είμαι αρνητής των εμβολίων

Σάλος προέκυψε προχθές όταν ο τραγουδιστής Κωνσταντίνoς Δρούλιας ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο ενημέρωνε τους ακολούθους του πως αν και εμβολιασμένος νόσησε από κορονοϊό. Πολλοί εξέλαβαν την αναφορά του αυτή ως προτροπή του τραγουδιστή να μην κάνει ο κόσμος τα εμβόλια. Μια μέρα, αργότερα, ο ίδιος, με συνέντευξη που παραχώρησε στην  εκπομπή «Alpha Παντού», έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. «Δεν είμαι αρνητής των εμβολίων, δεν είμαι αρνητής του εμβολιασμού, παροτρύνω τους νέους ανθρώπους να εμβολιαστούν και είμαι και από τους πρώτους που εμβολιάστηκαν. Έχω πιστοποιητικό εμβολιασμού, η δεύτερη δόση έγινε τον Μάιο, είμαι κάτοικος νησιού και

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κωνσταντίνος Δρούλιας για κορονοϊό: Νόσησα αν και ήμουν πλήρως εμβολιασμένος

«Έκανα πυρετό, είχα πόνο στα κόκκαλα, λίγη καταρροή»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας