Μιχαηλίδου: Λάθος μου η αναφορά σε απόλυση όσων δεν εμβολιαστούν – Δεν θα υπάρξει τέτοια ρύθμιση

12:18 - 14/07/2021

Σε αναδίπλωση των δηλώσεών τους που συνέδεσαν τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με το ενδεχόμενο απόλυσης προχώρησε η Δόμνα Μιχαηλίδου κάνοντας λόγο…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιχαηλίδου: Λάθος μου η αναφορά σε απόλυση όσων δεν εμβολιαστούν – Δεν θα υπάρξει τέτοια ρύθμιση

Τονίζει ότι δεν θα αλλάξει το ισχύον καθεστώς στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα που συνδέει τον μη εμβολιασμό με αποχή από την εργασία με άδεια άνευ αποδοχών.

Διαβάστε το στο

Τονίζει ότι δεν θα αλλάξει το ισχύον καθεστώς στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα που συνδέει τον μη εμβολιασμό με αποχή από την εργασία με άδεια άνευ αποδοχών.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Τα μαζεύει η Μιχαηλίδου: Λάθος η αναφορά σε απόλυση όσων δεν εμβολιαστούν

Διαβάστε το στο tovima

Σε αναδίπλωση των δηλώσεών της που συνέδεσαν τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με το ενδεχόμενο απόλυσης προχώρησε…

Διαβάστε το στο queen.gr

Δ. Μιχαηλίδου: Τα “μαζεύει” η υφυπουργός Εργασίας – Λάθος μου η αναφορά σε απόλυση όσων δεν εμβολιαστούν (Vid)

Σύμφωνα με την κ. Μιχαηλίδου, δεν θα αλλάξει το ισχύον καθεστώς στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα που συνδέει τον μη εμβολιασμό με αποχή από την εργασία με άδεια άνευ…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες