Μιχαηλίδου για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς: Λάθος η διατύπωσή μου περί απολύσεων στα γηροκομεία
12:20 - 14/07/2021
Αναθεωρεί τη δήλωση περί απόλυσης υπαλλήλων δομών ηλικιωμένων που αρνούνται να εμβολιαστούν, η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γεωργιάδης για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς: Η κυβέρνηση δεν θα θεσπίσει γενικό κανόνα απολύσεων
Τοπικά lockdown μόνο για τους ανεμβολίαστους.
Διαβάστε το στο Γεωργιάδης για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς: Δεν θεσπίζεται γενικός κανόνας απολύσεων – Όχι σε γενικό lockdown
Εάν έχουμε έξαρση της πανδημίας θα έχουμε πρόβλημα, είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ. «Αν επιβεβαιωθούν κάποιες από τις οριακές προβλέψεις των επιστημόνων για 15.000-20.000 κρούσματα την ημέρα, θεωρείτε ότι ο τουρισμός θα εξακολουθεί να πηγαίνει καλά;». Υπογράμμισε δε ότι αυτή τη στιγμή είμαστε σε μια οριακή γραμμή και ότι από τη δική μας συμπεριφορά θα εξαρτηθεί το μέλλον μας. Ο ίδιος απέκλεισε το ενδεχόμενο γενικού lockdown και προανήγγειλε τοπικά lockdown μόνο για τους ανεμβολίαστους. «Αν βαθύνει η πανδημία, μέτρα τύπου γενικής καραντίνας δε θα ληφθούν μόνο για έναν λόγο. Διότι πλέον υπάρχουν οι εμβολιασμένοι, τους οποίους δεν έχουμε δικαίωμα να περιορίσ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔόμνα Μιχαηλίδου: Λάθος η διατύπωσή μου για τις απολύσεις σε δομές Υγείας
Δόμνα Μιχαηλίδου: Τα «μαζεύει» η υφυπουργός Εργασίας σχετικά με τις δηλώσεις της για απολύσεις σε δομές Υγείας όσων εργαζόμενων δεν εμβολιαστούν.
Διαβάστε το στο pagenews.grΜιχαηλίδου: Λάθος διατύπωση τα ... περί απόλυσης εργαζόμενων στα γηροκομεία
Διευκρινίσεις μετά τις δηλώσεις της
Διαβάστε το στο ekriti.grΜιχαηλίδου: Λάθος η διατύπωσή μου για απολύσεις ανεμβολίαστων σε δομές Υγείας
Σε λανθασμένη δική της διατύπωση απέδωσε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου τη σύγχυση που προκλήθηκε περί απόλυσης των εργαζομένων που...
The post Μιχαηλίδου: Λάθος η διατύπωσή μου για απολύσεις ανεμβολίαστων σε δομές Υγείας appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr