Τζένγκο: «Είμαι έτοιμη για το παγκόσμιο ρεκόρ νεανίδων»
13:43 - 14/07/2021
Στη συνέντευξη τύπου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ20, στο Ταλίν, βρέθηκε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του ακοντισμού Ελίνα Τζένγκο εν όψει της εκκίνησης των αγώνων, αύριο, και μίλησε για τους στόχους της. φωτογραφία – Κοέν Σίλντερμαν Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαρίωβ βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Εσθονίας και ήταν μία από τους 5 αθλητές του πρωταθλήματος που ξεχώρισε […]
The post Τζένγκο: «Είμαι έτοιμη για το παγκόσμιο ρεκόρ νεανίδων» appeared first on SPORTSFEED.
Διαβάστε Περισσότερα στο sportsfeed.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βατσλίκ: «Θα είμαι έτοιμος για την πρώτη μου εμφάνιση»
Ο Τόμας Βατσλίκ παραχώρησε δηλώσεις σήμερα (14/7) πριν το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Διαβάστε το στο fosonline.grΒατσλίκ: «Θα είμαι έτοιμος για την πρώτη μου εμφάνιση»
Βατσλίκ: «Θα είμαι έτοιμος για την πρώτη μου εμφάνιση»
14/07/2021
Ο Τόμας Βατσλίκ μίλησε λίγο πριν το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Τσέχος τερματοφύλακας τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα είναι έτοιμος ενόψει της πρώτης του εμφάνισης κάτω από τα δοκάρια των «ερυθρόλευκων».
Συγκεκριμένα είπε: «Νιώθω καλά είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Παρακολούθησα τις εγκαταστάσεις. Θέλω να πάρω όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να μπω στην ομάδα. Είναι δύσκολο να βλέπεις ματς από τον πάγκο. Πρέπει να κάνω υπομονή και θα είμαι προετοιμασμένος για την πρώτη μου εμφάνιση με τον Ολυμπιακό».
Διαβάστε το στο filathlos.gr