«Κεραυνός» από Κούβελα: «Ο πρωθυπουργός κατά 90% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εμβολιασμένος» – ΗΧΗΤΙΚΟ
21:10 - 14/07/2021
Ο καθηγητής του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε τα εξής: «Οι πρώτοι εμβολιασθέντες, από τους πρώτους νομίζω ήταν ο πρωθυπουργός, ο πρωθυπουργός της χώρας αυτή την στιγμή 90% δεν είναι εμβολιασμένος. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνει ο ίδιος, αλλά τα εμβόλια έχουν πεπερασμένη δράση. Ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer είπε […]
Το άρθρο «Κεραυνός» από Κούβελα: «Ο πρωθυπουργός κατά 90% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εμβολιασμένος» – ΗΧΗΤΙΚΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δ. Κούβελας: «Ο πρωθυπουργός αυτή την στιγμή κατά 90% δεν είναι εμβολιασμένος»
Ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, είπε πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πιθανότατα είναι εκτός κάλυψης εμβολιασμού. «Οι πρώτοι εμβολιασθέντες, από τους πρώτους νομίζω ήταν ο πρωθυπουργός, ο πρωθυπουργός της χώρας αυτή την στιγμή 90% δεν είναι εμβολιασμένος. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνει ο ίδιος, αλλά τα εμβόλια έχουν πεπερασμένη δράση. Ο ίδιος ο […]
Διαβάστε το στο irafina.gr«Κεραυνός» από Κούβελα: «Ο πρωθυπουργός κατά 90% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εμβολιασμένος» – ΗΧΗΤΙΚΟ
Καταρρέει το αφήγημα της ανοσίας… Ο καθηγητής του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό [...]
The post «Κεραυνός» από Κούβελα: «Ο πρωθυπουργός κατά 90% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εμβολιασμένος» – ΗΧΗΤΙΚΟ appeared first on Triklopodia.
Διαβάστε το στο «Κεραυνός» από Κούβελα: «Ο πρωθυπουργός κατά 90% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εμβολιασμένος»
«Κεραυνός» από Κούβελα: «Ο πρωθυπουργός κατά 90% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εμβολιασμένος» Καταρρέει το αφήγημα της ανοσίας… Ο καθηγητής του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε τα εξής: «Οι πρώτοι εμβολιασθέντες, από τους πρώτους νομίζω ήταν ο πρωθυπουργός, ο πρωθυπουργός της χώρας αυτή την στιγμή 90% δεν είναι εμβολιασμένος. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνει ο […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr