Παπαγγελόπουλος: Ο Σαμαράς επέλεξε να με στοχοποιήσει
08:42 - 10/10/2019
"Είχα πολύ στενές σχέσεις με την κ. Ράικου και αρκετά καλές σχέσεις με τον κ. Σαμαρά, από εμένα δεν άλλαξε τίποτα, μάλλον τώρα έχει αλλάξει μετά την ανηλεή επίθεση που δέχομαι, είμαι υποχρεωμένος να αμυνθώ" δήλωσε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στο ΟΡΕΝ.
"Η σημερινή κυβέρνηση χωρίς να
Διαβάστε Περισσότερα στο madata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παπαγγελόπουλος: Συναντούσα τον Σαμαρά σε ταβέρνες και στο σπίτι του – Επέλεξε να με στοχοποιήσει
Για τη φιλική του σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στον οποίο και επιτέθηκε με σφοδρότητα, μίλησε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, λίγα 24ωρα μετά την απόφαση της Βουλής να συσταθεί προανακριτική σε βάρος του για την υπόθεση της Novartis.
To άρθρο Παπαγγελόπουλος: Συναντούσα τον Σαμαρά σε ταβέρνες και στο σπίτι του – Επέλεξε να με στοχοποιήσει δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
Διαβάστε το στο Δ. Παπαγγελόπουλος: Ο Σαμαράς επέλεξε να με στοχοποιήσει - Είναι πολύ αδύναμος και δεν τον παίρνει κανείς στα σοβαρά (VIDEO)
Πυρά κατά του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis, εξαπέλυσε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, κατηγορώντας τον πως τον έχει στοχοποιήσει.
"Είχα πολύ στενές σχέσεις με την κ. Ράικου και αρκετά καλές σχέσεις με τον κ. Σαμαρά, από εμένα δεν άλλαξε τίποτα, μάλλον τώρα έχει αλλάξει μετά την ανηλεή επίθεση που δέχομαι, είμαι υποχρεωμένος να αμυνθώ" δήλωσε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στο ΟΡΕΝ.
"Η σημερινή κυβέρνηση χωρίς να το θέλει κατά βάθος, αλλά για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας υποκύπτει στον εκβιασμό Σαμαρά και σκοπεύει να ολοκληρώσει σε βάρος μου την πολιτική δίωξη και τη μόνη πολιτική σκευωρία που είναι υπαρκτή στην υπόθεση αυτή. Η ΝΔ κάνει διπλό λάθ
Διαβάστε το στο thestival.grΠαπαγγελόπουλος: Συναντούσα τον Σαμαρά σε ταβέρνες και στο σπίτι του – Επέλεξε να με στοχοποιήσει
Για τη φιλική του σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στον οποίο και επιτέθηκε με σφοδρότητα, μίλησε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, λίγα 24ωρα μετά την απόφαση της Βουλής να συσταθεί προανακριτική σε βάρος του για την υπόθεση της Novartis. Εκτός όμως από τον Αντώνη Σαμαρά, στο στόχαστρο του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης βρέθηκε και η πρώην εισαγγελέας, Ελένη Ράικου. «Είχα πολύ στενές σχέσεις με την κ. Ράικου και αρκετά καλές σχέσεις με τον κ. Σαμαρά, από εμένα δεν άλλαξε τίποτα, μάλλον τώρα έχει αλλά
The post Παπαγγελόπουλος: Συναντούσα τον Σαμαρά σε ταβέρνες και στο σπίτι του – Επέλεξε να με στοχοποιήσει appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr