Έκτακτο: Διγκόζης και Στοΐλας υποψήφιοι για τον πάγκο της Καβάλας…

22:12 - 16/07/2021

Ο αξιοπρεπής πάντα Κώστας Ανυφαντάκης λοιπόν μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον ΑΟΚ, πήρε την απόφαση να φύγει από το «τιμόνι» του συλλόγου. Η δήλωση, θυμίζουμε, του Ανυφαντάκη: «Με απόλυτο σεβασμό στον κόσμο, στους ποδοσφαιριστές και στους συνεργάτες μου δηλώνω την αποχώρησή μου από την ομάδα, μετά τις παλινωδίες των τελευταίων ωρών που βασανίζουν τον σύλλογο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο sportstonoto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρουλάκης: Θα είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, άνοιξε τα χαρτιά του  -  «Όλοι οι υποψήφιοι έχουμε χρέος να συμβάλουμε ώστε η επικείμενη συζήτηση για το μέλλον της παράταξης να είναι βαθιά πολιτική και αναζωογονητική, ενθαρρύνοντας τα μέλη και τους φίλους μας να συμμετάσχουν και πάλι, μαζικά, σε αυτό το νέο ξεκίνημα», τονίζει

Διαβάστε το στο

Ν.Ανδρουλάκης: «Θα είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ»

Ο ευρωβουλευτής, Νίκος Ανδρουλάκης, ανακοίνωσε και επισήμως την υποψηφιότητά του για τις εσωκομματικές διαδικασίες του Κινήματος Αλλαγής το φθινόπωρο. Μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής» και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τονίζει «ναι, θα είμαι υποψήφιος. Έχω άλλωστε δηλώσει ότι οι λόγοι που με οδήγησαν να θέσω υποψηφιότητα, το 2017, έχουν ενισχυθεί. Την ευκαιρία που μας δόθηκε, τότε, με τη συμμετοχή 212 χιλιάδων πολιτών, δεν την αξιοποιήσαμε όσο θα έπρεπε. Όλοι οι υποψήφιοι έχουμε χρέος να συμβάλουμε ώστε η επικείμενη συζήτηση για το μέλλον της παράταξης να είναι βαθιά πολιτική και αναζωογονητική, ενθαρρύνοντας τα μέλη και τους φίλους μας να συμμετάσχουν και πάλι, μαζικά, σε αυτό το νέο ξεκίνημα».

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ανδρουλάκης: Θα είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, άνοιξε τα χαρτιά του - «Όλοι οι υποψήφιοι έχουμε χρέος να συμβάλουμε ώστε η επικείμενη συζήτηση για το μέλλον της παράταξης να είναι βαθιά πολιτική και αναζωογονητική, ενθαρρύνοντας τα μέλη και τους φίλους μας να [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportstonoto.gr

Χωρίς τους φιλάθλους του στη Λάρισα ο Ηρακλής…

Από… καμπάνα σε καμπάνα ο Ηρακλής!

Βασικός στον Πιερικό ο Τάτος, το πάνελτι όμως ο Κέρι…

Πρωτοφανής κινητοποίηση φιλάθλων της Ζακύνθου για το ντέρμπι με Καρδίτσα

Ανεβασμένο το επίπεδο και η ψυχολογία στον Ατρόμητο Παλαμά

Και… ταλέντα βγάζει ο Τηλυκράτης, που πάνε Παναιτωλικό