Συγκλονίζει ο πατέρας της Καρολάιν: Θέλω δικαιοσύνη για την κόρη μου – Δολοφονήθηκε με την πιο άνανδρη πράξη

12:38 - 17/07/2021

Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε ο πατέρας της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά. Μιλώντας στη Daily Mail, ο Ντέιβιντ Κράουτς εξήγησε αναφέρθηκε στη μικρή Λυδία που μεγαλώνει μαζί με τη γυναίκα του στην Αλόννησο, σημειώνοντας τα εξής: «Δεν είμαι νέος άνθρωπος και όλοι μας είμαστε θνητοί. Έχω μια βαθιά ριζωμένη ανησυχία ότι μπορεί να μην είμαι σε θέση να παράσχω στη Λυδία εκείνα τα χρόνια που μπορεί να χρειαστεί τη μεγαλύτερη υποστήριξη. Ο μοναδικός μου στόχος αυτή τη στιγμή είναι να δώσω την καλύτερη δυνατή ζωή στο παιδί της υπέροχης κόρης μου». Παράλληλα, ο πατέρας της Καρολάιν αναφέρεται στους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Έχουμε καλή σχέση με τους γονείς

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γλυκά Νερά: Συγκινεί ο πατέρας της Καρολάιν – Τι λέει για την εγγονή του – Οργή για τον Μπάμπη

Ο 78χρονος πατέρας της Καρολάιν μίλησε για την κόρη του, τη σχέση της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και την εγγονή του – Εξέφρασε για άλλη μια φορά την οργή του απέναντι στο πρόσωπο του συζυγοκτόνου.

Διαβάστε το στο tovima

Ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάιν: «Θα έσπαγα το κεφάλι του Μπάμπη – Αυτή ήταν η πιο άνανδρη πράξη»

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε ο πατέρας της 20χρονης, Καρολάιν Κράουτς στην βρετανική Daily Mail που δολοφονήθηκε τον περασμένο Μάιο μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από τον 32χρονο σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, σε ένα έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο. Ο Ντέιβιντ Κράουτς που πλέον καλείται μαζί με την σύζυγό του να μεγαλώνουν […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάιν: «Θα έσπαγα το κεφάλι του Μπάμπη – Αυτή ήταν η πιο άνανδρη πράξη».

Διαβάστε το στο fimes.gr

Γλυκά Νερά: Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν – «Δολοφονήθηκε με την πιο άνανδρη πράξη, θέλω δικαιοσύνη»

Τι λέει για τη μικρή Λύδια, αλλά και για τη σχέση του με τους γονείς του γυκαικοκτόνου

Διαβάστε το στο news.gr

Συγκλονίζει ο πατέρας της Καρολάιν: Ζητά δικαιοσύνη για την κόρη του – Αναλυτικά η συνέντευξη

Συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας σε συνέντευξη του στη Daily Mail – Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε ο πατέρας της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά. Ο Ντέιβιντ Κράουτς…

Διαβάστε το στο politik.gr

Πατέρας Καρολάιν: Η κόρη μου δολοφονήθηκε με την πιο άνανδρη πράξη

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο πατέρας της 20χρονης Καρολάιν, στην βρετανική Daily Mail, που δολοφονήθηκε τον περασμένο Μάιο... The post Πατέρας Καρολάιν: Η κόρη μου δολοφονήθηκε με την πιο άνανδρη πράξη appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας