O Πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Τόλη Βοσκόπουλο

15:16 - 19/07/2021

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου, ενός ανθρώπου που η φωνή του έχει σημαδέψει μια ολόκληρη εποχη. Με μηνύματα του ο  πολιτικός κόσμος  αποχαιρετά τον Τόλη Βοσκόπουλο τον τραγουδιστή που έγραψε την δική του ιστορία. Η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ,  με ανάρτηση στα social media αναφέρει χαρακτηριστικά. «Το ελληνικό λαϊκό τραγούδι […] The post O Πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Τόλη Βοσκόπουλο appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιάννης Πάριος αποχαιρετά τον Τόλη Βοσκόπουλο: Καλό ταξίδι αδερφέ μου

Σε βαθιά θλίψη είναι βυθισμένος ο Γιάννης Πάριος με το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλο. Ο τραγουδιστής, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram είπε το δικό του «αντίο» στον «Πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου και αποκάλυψε πως το πρώτο τραγούδι που έγραψε, το είχε ερμηνεύσει ο Τόλης Βοσκόπουλος. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πάριος έγραψε για τον Τόλη Βοσκόπουλο:  «Δεν έχω λόγια… Το πρώτο τραγούδι που έγραψα ποτέ, είχα την τύχη και την τιμή να το πεις εσύ. Κάτι τέτοιες ώρες πόσο σε θυμάμαι, κάτι τέτοιες ώρες νιώθω μοναξιά… Καλό ταξίδι αδερφέ μου».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

O θαυμαστός κόσμος των 68 μεταλλίων του Νίκου Ηλιόπουλου

Πέντε μετάλλια ήταν ο απολογισμός για τον Νίκο Ηλιόπουλο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής των ανδρών που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ο ποιητής Δημήτρης Ιατρόπουλος αποχαιρετά τον Τολη Βοσκόπουλο

Να που ξαναβρισκόμαστε αγάπες μου! Κι αυτή τη φορά όμως,πάλι γιατί έφυγε ένας αγαπημένος μου. Πάνω από…60 χρόνια,από μικρά παιδιά κιόλας δεθήκαμε με μιαν αντρίκια αγάπη της γειτονιάς..Μου τραγούδησε τα ζειμπέκικα που γουστάριζα,του χόρεψα τα ζεϊμπέκικα που γουστάριζε και του έγραψα λίγα αλλά εντελώς δικά του τραγούδια,περπατήσαμε παρέα και στα αλώνια και στα σαλόνια. Ήταν […] Ο ποιητής Δημήτρης Ιατρόπουλος αποχαιρετά τον Τολη Βοσκόπουλο - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Ο κόσμος της πολιτικής αποχαιρετά τον Τόλη Βοσκόπουλο

Αντίο στον μεγάλο ερμηνευτή του λαϊκού τραγουδιού Τόλη Βοσκόπουλο, που έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια, λένε τα πολιτικά κόμματα του τόπου και στέλνουν συλλυπητήρια μηνύματα στη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου, πρόεδρο του ΕΟΤ και πρώην υπουργό.

Διαβάστε το στο efsyn.gr

Ο Γιάννης Πάριος αποχαιρετά τον Τόλη Βοσκόπουλο: Καλό ταξίδι αδερφέ μου

Σε βαθιά θλίψη είναι βυθισμένος ο Γιάννης Πάριος με το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλο. Ο τραγουδιστής, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram είπε το δικό του «αντίο» στον «Πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου και αποκάλυψε πως το πρώτο τραγούδι που έγραψε, το είχε ερμηνεύσει ο Τόλης Βοσκόπουλος. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πάριος έγραψε για τον Τόλη […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Το «αντίο» της Αιγιώτισσας Νατάσας Ράγιου στον Τόλη Βοσκόπουλο

Η ανάρτηση της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας