Μητσοτάκης: Η χώρα μας γυρνάει σελίδα καθώς η πανδημία φτάνει στο τέλος της

21:08 - 19/07/2021

Μήνυμα αισιοδοξίας από την Τρίπολη έστειλε ο πρωθυπουργός - «Η ανάπτυξη με πολλές και καλές θέσεις εργασίας θα είναι το μεγάλο ζητούμενο των επόμενων ετών»

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης από Τρίπολη: Η χώρα μας, καθώς η πανδημία φτάνει στο τέλος της, γυρνάει σελίδα

«Είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι τις τελευταίες εβδομάδες βλέπουμε μία αύξηση στον ρυθμό των ραντεβού που κλείνονται για εμβολιασμό…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μητσοτάκης: Η πανδημία φτάνει στο τέλος της, η χώρα γυρνάει σελίδα

Προτροπή προς όσο το δυνατόν περισσότερους να εμβολιαστούν έκανε από την Τρίπολη ο Πρωθυπουργός, ο οποίος τόνισε ότι «το εμβόλιο είναι ένα θαύμα της επιστήμης, έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά του και την ασφάλειά του» The post Μητσοτάκης: Η πανδημία φτάνει στο τέλος της, η χώρα γυρνάει σελίδα appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Κ. Μητσοτάκης: Καθώς η πανδημία φτάνει στο τέλος της, η χώρα γυρνάει σελίδα

«Είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι τις τελευταίες εβδομάδες βλέπουμε μία αύξηση στον ρυθμό των ραντεβού που κλείνονται για εμβολιασμό και από τα νέα παιδιά, αλλά και από ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Είναι ξεκάθαρο, σύμφωνα και με τα στοιχεία, ότι η μετάλλαξη “Δέλτα”, η οποία όπως είχαμε προβλέψει είναι ήδη κυρίαρχη στη χώρα μας, ότι όλοι […] Κ. Μητσοτάκης: Καθώς η πανδημία φτάνει στο τέλος της, η χώρα γυρνάει σελίδα on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Μητσοτάκης από Τρίπολη: Η χώρα μας γυρνάει σελίδα καθώς τελειώνει η πανδημία

Τι δήλωσε από την Τρίπολη ο πρωθυπουργός.«Είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι τις τελευταίες εβδομάδες βλέπουμε μία αύξηση στον ρυθμό των ραντεβού που κλείνονται για εμβολιασμό και από τα νέα παιδιά, αλλά και από ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Είναι ξεκάθαρο, σύμφωνα και με τα στοιχεία, ότι η μετάλλαξη «Δέλτα», η οποία όπως είχαμε προβλέψει είναι ήδη κυρίαρχη στη χώρα μας, ότι όλοι οι Έλληνες είτε θα εμβολιαστούν, είτε θα νοσήσουν». Αυτά τόνισε σχετικά με τους εμβολιασμούς, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις που έκανε απόψε στην Τρίπολη, κατά την διάρκεια της συνάντησής του με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα. «Για αυτό προτρέπω», συνέχισε ο πρωθυπουργός, «με όση μ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι