Η Κατερίνα Στικούδη μιλάει για την παρουσίαση του My Style Rocks
11:24 - 14/12/2019
Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” μίλησε η Κατερίνα Στικούδη, που απάντησε για την παρουσίαση του My Style Rocks που αναλαμβάνει, αλλά […]
The post Η Κατερίνα Στικούδη μιλάει για την παρουσίαση του My Style Rocks appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Κατερίνα Στικούδη μιλάει για την παρουσίαση του My Style Rocks
Στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» μίλησε η Κατερίνα Στικούδη, που απάντησε για την παρουσίαση του My Style Rocks που αναλαμβάνει...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες δηλώσεις της για την παρουσίαση του My Style Rocks
Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η Κατερίνα Στικούδη θα είναι η νέα παρουσιάστρια του My Style Rocks, η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ Κατερίνα Στικούδη μιλάει για την παρουσίαση του My Style Rocks
Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” μίλησε η Κατερίνα Στικούδη, που απάντησε για την παρουσίαση του My Style Rocks που αναλαμβάνει, αλλά και για το μούζικαλ Annie, στο οποίο συμμετέχει.
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, έκανα την πρώτη μου, ουσιαστικά, υπόκλιση σε μια τόσο μεγάλη σκηνή, μια υπερπαραγωγή, ένα μοναδικό μιούζικαλ. Το αγαπώ από μικρή και χαίρομαι πάρα πολύ που συμμετέχω.
Χαίρομαι πάρα πολύ που θα είμαι στο My Style Rocks, τα υπόλοιπα θα τα δείτε στην πορεία, είμαι πολύ χαρούμενη. Τις προηγούμενες χρονιές δεν μπορούσα να το παρακολουθώ κάθε μέρα, αλλά έβλεπα στιγμιότυπα. Αφορά τη μόδα, αφορά νέα κορίτσια, έχω πάρα πολλά πράγματα να πάρω, να δώσω, να μάθω από τις κοπέλες, από την επιτροπή, απ’ όλο
Διαβάστε το στο thestival.grΚατερίνα Στικούδη: Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παρουσιάζω το My Style Rocks (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Για το νέος της ρόλο αυτό της παρουσίασης του ριάλιτι My Style Rocks μίλησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» του Open η Κατερίνα Στικούδη.
«Χαίρομαι πάρα πολύ που θα είμαι στο My Style Rocks, τα υπόλοιπα θα τα δείτε στην πορεία, είμαι πολύ χαρούμενη. Τις προηγούμενες χρονιές δεν μπορούσα να το παρακολουθώ κάθε μέρα, αλλά έβλεπα στιγμιότυπα. Αφορά τη μόδα, αφορά νέα κορίτσια, έχω πάρα πολλά πράγματα να πάρω, να δώσω, να μάθω από τις κοπέλες, από την επιτροπή, απ’ όλο αυτό.
Πιστεύω ότι θα είναι κάτι πολύ ωραίο, πολύ μαγικό. Το έχω στο μυαλό μου πολύ όμορφα, αληθινά γιατί έχει να κάνει με τη μόδα, με ρούχα. Σε όλες μας αρέσει να βλέπουμε διάφορα, συνδυασμούς, κι εγώ τρελαίνομαι για όλα αυτά, οπό
Διαβάστε το στο topontiki.grΗ Κατερίνα Στικούδη μιλάει για πρώτη φορά για τον ρόλο της στο My Style Rocks!
Δεν είναι πολλές οι μέρες που αποκαλύφθηκε η θέση που θα έχει η Κατερίνα Στικούδη στο My Style Rocks και φυσικά δεν είναι άλλη από αυτή της παρουσιάστριας. Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά αποκαλύφθηκε ότι θα είναι παρουσιάστρια η Κατερίνα Στικούδη στο My Style Rocks μετά από αρκετά ονόματα που είχαν πέσει στο τραπέζι. Η αποκάλυψη […]
Το άρθρο Η Κατερίνα Στικούδη μιλάει για πρώτη φορά για τον ρόλο της στο My Style Rocks! εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε το στο ipop.gr