Ντεπάι: “Ήρθα για τον Κούμαν στην Μπαρτσελόνα και είμαι έτοιμος να παλέψω”
13:28 - 20/07/2021
Ο Μέμφις Ντεπάι έφτασε στην Βαρκελώνη για να αρχίσει τις προπονήσεις με την Μπαρτσελόνα και ξεκαθάρισε πως η παρουσία του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο τον ώθησε να επιλέξει τους μπλαουγκράνα για να συνεχίσει την καριέρα του. Όλα δείχνουν πως η νέα σεζόν θα βρει την Μπαρτσελόνα να αγωνίζεται με σύστημα 4-3-3, με την επιθετική τριπλέτα της να […]
The post Ντεπάι: “Ήρθα για τον Κούμαν στην Μπαρτσελόνα και είμαι έτοιμος να παλέψω” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ντεπάι: “Ήρθα για τον Κούμαν στην Μπαρτσελόνα και είμαι έτοιμος να παλέψω”
Ο Μέμφις Ντεπάι έφτασε στην Βαρκελώνη για να αρχίσει τις προπονήσεις με την Μπαρτσελόνα και ξεκαθάρισε πως η παρουσία του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο τον ώθησε να επιλέξει τους μπλαουγκράνα για να συνεχίσει την καριέρα του.
The post Ντεπάι: “Ήρθα για τον Κούμαν στην Μπαρτσελόνα και είμαι έτοιμος να παλέψω” appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grNτεπάι: Ήρθα για να πάρω τίτλους στην Μπαρτσελόνα και για τον ...Κούμαν!
Ο Μέμφις Ντεπάι είναι από τη Δευτέρα στη Βαρκελώνη κι αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετασεις τέθηκε στη διάθεση του Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος ήταν μια από τις βασικές αιτίες που διάλεξε την Μπαρτσελόνα. Η άλλη είναι η επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους.
Διαβάστε το στο fosonline.gr