Παπαγγελόπουλος: Έχω συναντηθεί πολλές φορές με τον Σαμαρα - Ας βγει να με διαψεύσει
08:45 - 10/10/2019
"Είχα πολύ στενές σχέσεις με την κ. Ράικου και αρκετά καλές σχέσεις με τον κ. Σαμαρά, από εμένα δεν άλλαξε τίποτα, μάλλον τώρα έχει αλλάξει μετά την ανηλεή επίθεση που δέχομαι, είμαι υποχρεωμένος να αμυνθώ" δήλωσε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στο ΟΡΕΝ.
"Η σημερινή κυβέρνηση χωρίς να
Διαβάστε Περισσότερα στο madata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Υπόθεση Novartis - Παπαγγελόπουλος: Έχω συναντηθεί πολλές φορές με τον Σαμαρά
Στον απόηχο της απόφασης της Βουλής να προχωρήσει σε προανακριτική επιτροπή κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για την υπόθεση Novartis, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη.
Διαβάστε το στο iefimeridaΠαπαγγελόπουλος: Έχω συναντηθεί με τον Σαμαρά στο σπίτι του και σε ταβέρνες
«Είχα πολύ στενές σχέσεις με την κυρία Ράικου και αρκετά καλές σχέσεις με τον κ. […]
The post Παπαγγελόπουλος: Έχω συναντηθεί με τον Σαμαρά στο σπίτι του και σε ταβέρνες appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr«Βόμβες» Παπαγγελόπουλου: Έχω συναντηθεί πολλές φορές με τον κ. Σαμαρά και στο σπίτι του και σε ταβέρνες – Κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά
Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και τον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
The post «Βόμβες» Παπαγγελόπουλου: Έχω συναντηθεί πολλές φορές με τον κ. Σαμαρά και στο σπίτι του και σε ταβέρνες – Κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΠαπαγγελόπουλος: Έχω συναντηθεί πολλές φορές με τον Σαμαρά
«Η σημερινή κυβέρνηση χωρίς να το θέλει κατά βάθος, αλλά για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας υποκύπτει στον εκβιασμό Σαμαρά», είπε.
Διαβάστε το στο thetoc.gr«Βόμβες» Παπαγγελόπουλου: Έχω συναντηθεί πολλές φορές με τον κ. Σαμαρά και στο σπίτι του και σε ταβέρνες – Δεν τον παίρνει κανείς στα σοβαρά
«Είναι πολύ αδύναμος και δεν τον παίρνει κανείς στα σοβαρά. Έχουμε συναντηθεί πολλές φορές», λέει ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης για τον πρώην πρωθυπουργό. Πολιτική χαρακτηρίζει τη δίωξή του ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος τονίζοντας πως η κυβέρνηση «υποκύπτει στον εκβιασμό Σαμαρά» ο οποίος όπως λέει «επέλεξε να με στοχοποιήσει». «Είχα πολύ στενές σχέσεις με την κ. […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΠαπαγγελόπουλος: Εχω βγει σε ταβέρνες με τον Σαμαρά, μόνο να ζητάει ήξερε
Αποκαλυπτικός ήταν ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μιλώντας στο Open TV, αναφορικά με την κατάρτιση προανακριτικής επιτροπής για τη φερόμενη εμπλοκή του στο σκάνδαλο Novartis.
Διαβάστε το στο