Εγκλημα Φολέγανδρος: Ξεσπά η μάνα της Γαρυφαλλιάς - "Σκότωσε το παιδί μου δύο φορές- Καμία συγχώρεση"
21:52 - 20/07/2021
Σκότωσε το παιδί μου όχι μια, αλλά δυο φορές συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς που ξέσπασε κατά του δολοφόνου του παιδιού της.
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς: «Σκότωσε το παιδί μου δύο φορές»
Το τραγικό τέλος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς σχολίασε η μητέρα της, τονίζοντας ότι ο δράστης είχε την ευκαιρία να σώσει την άτυχη κοπέλα αλλά δεν το έκανε.
Διαβάστε το στο in.grΣυγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς: «Σκότωσε το παιδί μου δύο φορές»
Το τραγικό τέλος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς σχολίασε η μητέρα της, τονίζοντας ότι ο δράστης είχε την ευκαιρία να σώσει την άτυχη κοπέλα αλλά δεν το έκανε.
Διαβάστε το στο tanea.grΣυγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς: «Σκότωσε το παιδί μου δύο φορές»
Διαβάστε το στο tovimaΦολέγανδρος: Συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς – «Τη σκότωσε δύο φορές – Για μένα δεν υπάρχει καμία συγχώρεση»» (video)
«Όλη η Ελλάδα μίλησε για την κόρη μου με φως και ζούμε μέσα στο φως»
Διαβάστε το στο topontiki.grΣυγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς: «Σκότωσε το παιδί μου δύο φορές» (vid)
Διαβάστε το στο to10.gr