"Η Ηρωική Επανάσταση του 1821 και η μαύρη κατάκτηση της Κύπρου"

03:08 - 21/07/2021

Δεν μου προξένησε λόγους αναγκαίους η παρατεταμένη προβολή του τούρκου κατακτητή στην Κύπρον, αλλ’ αντιθέτως πιρκίαν μεγάλην! Είκοσιν ημέρες οι Ελληνικές Τηλεοράσεις αναφέρουν ότι ο τούρκος πρόεδρος θα μεταβεί στα κατεχόμενα και θα πει αυτά και αυτά! Γιαν ποίον λόγον κάναμεν αυτήν την επί καθημερινής βάσεως προαγγελίαν; Ποίαν σκοπιμότητα εξυπηρετούσε αυτή η προπαγανδιστική αναφορά; Φυσικά καμμίαν. Και όμως εγένετο! Κατά δε την άφιξη στην καταπατημένην Κύπρον, οι εικόνες και οι αναφορές ήσαν εκτενείς. Οι Ελληνικές...

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας