Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ανοίγουν σαμπάνιες στη γειτονιά του στα Σεπόλια – βίντεο

08:58 - 21/07/2021

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε το βραβείο του MVP των τελικών του ΝΒΑ, μετά την κατάκτηση του To άρθρο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ανοίγουν σαμπάνιες στη γειτονιά του στα Σεπόλια – βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θυμάται το ξεκίνημά του από τα Σεπόλια στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον αγώνα

Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας, που έφερε το πρωτάθλημα στους Μιλγουόκι Μπακς, ανατρέχει με ταπεινότητα στην εποχή που «η μαμά μου πουλούσε πράγματα στο δρόμο».

Διαβάστε το στο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ξενύχτησαν φίλοι και γείτονες στα Σεπόλια – Με σαμπάνιες πανηγύρισαν τη νίκη των Μπακς

Στα Σεπόλια στη γειτονιά όπου έζησαν τα πρώτα τους χρόνια τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, φίλοι και συγγενείς ξενύχτησαν για να παρακολουθήσουν τον Greek Freak να γίνεται πρωταθλητής στο NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς. Γνωστοί, φίλοι και συγγενείς που ξέρουν τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο από παιδιά παρακολούθησαν τον αγώνα στο Καφέ Κιβωτός και πανηγύρισαν ανοίγοντας σαμπάνιες στη στέψη των πρωταθλητών των Μπακς. Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Εκεί που ξεκίνησαν όλα - Ξενύχτι και ξέφρενο πανηγύρι στα Σεπόλια για το δικό τους παιδί [Βίντεο]

Τα Σεπόλια ξενύχτησαν για να παρακολουθήσουν το δικό τους παιδί, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον πρωταθλητή πλέον του NBA.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τι έλεγε το 2013 στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη

Δείτε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση το 2013. Τι έλεγε για τα αδέρφια του. Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι ο νέος κυρίαρχος στο NBA οδηγώντας τους Μπακς στην κατάκτηση του τίτλου όμως για να φτάσει μέχρι εκεί ξεκίνησε από τα χαμηλά. Πού να φανταζόταν τόσο ο ίδιος όσο και οι δικοί του το 2013 όταν έδινε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη όταν τα πράγματα θα έχουν αυτή την εξέλιξη. «Tα μυαλά μου δεν θα πάρουν ποτέ αέρα, γιατί είμαι σεμνό παιδί. Δεν θα μιλάω, δεν θα δείχνω, δεν θα κάνω τίποτα. Απλώς θα παίζω το μπασκετάκι μου και… όπου φτάσω», έλεγε χαρακτηριστικά ο 18χρονος τότε παίκτης λίγο πριν οι Μπακς τον «τσιμπήσουν» για το NBA. Μάλιστα, ότ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της