«Όχι» στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, είπαν υγειονομικοί έξω από το ΑΧΕΠΑ

16:36 - 21/07/2021

«Όχι» στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, είπαν υγειονομικοί έξω από το ΑΧΕΠΑ «Ναι στον εμβολιασμό, όχι στην υποχρεωτικότητα, στις διαθεσιμότητες και στο διχασμό» «Ναι στον εμβολιασμό, όχι στην υποχρεωτικότητα» ήταν το σύνθημα της συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε το πρωί από υγειονομικούς των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης και του Κιλκίς, έξω από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. «Διαδηλώνουμε σήμερα στο ΑΧΕΠΑ υπέρ […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υποχρεωτικοί εμβολιασμού υγειονομικών: ΝΔ και ΚΙΝΑΛ υπέρ της τροπολογίας

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός αφορά σε εργαζομένους σε δομές Υγείας και σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και ατόμων με αναπηρία - ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΜέΡΑ25 και Ελληνική Λύση καταψηφίζουν κάνοντας λόγο για παραβίαση δικαιωμάτων

Διαβάστε το στο

Στη βουλή η διάταξη για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών

Το σχόλιο του δικηγόρου, Κ. Τσουκαλά, για την διάταξη που αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα στη βουλή, για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών

Διαβάστε το στο

Κορονοϊός: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός και στους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ

Υποχρεωτικός θα γίνει ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού και για τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί υγειονομικών: ΝΔ και ΚΙΝΑΛ υπέρ της τροπολογίας

Με την στήριξη των βουλευτών της ΝΔ και του Κινήματος Αλλαγής αναμένεται να ψηφιστεί η κυβερνητική τροπολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζόμενων σε δομές Υγείας και μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και ατόμων με αναπηρία. Από την άλλη πλευρά ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΜεΡΑ25 και Ελληνική Λύση καταψηφίζουν έχοντας ως κεντρικό σύνθημα την παραβίαση δικαιωμάτων αλλά διαφορετική ρητορική […] The post Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί υγειονομικών: ΝΔ και ΚΙΝΑΛ υπέρ της τροπολογίας first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί υγειονομικών: ΝΔ και ΚΙΝΑΛ υπέρ της τροπολογίας

ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΜέΡΑ25 και Ελληνική Λύση καταψηφίζουν κάνοντας λόγο για παραβίαση δικαιωμάτων

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή