ΕΚΤΑΚΤΟ> Νέα μελέτη από το Υπ. Υγείας του Ισραήλ εμφανίζει το εμβόλιο της Pfizer με αποτελεσματικότητα μόλις 50 για άτομα άνω των 60 ετών!
01:00 - 22/07/2021
Λεπτό προς λεπτό το παγκόσμιο θρίλερ
The post ΕΚΤΑΚΤΟ> Νέα μελέτη από το Υπ. Υγείας του Ισραήλ εμφανίζει το εμβόλιο της Pfizer με αποτελεσματικότητα μόλις 50 για άτομα άνω των 60 ετών! appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
Διαβάστε Περισσότερα στο kourdistoportocali.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΕΚΤΑΚΤΟ : Νέα μελέτη από το Υπ. Υγείας του Ισραήλ εμφανίζει το εμβόλιο της Pfizer με αποτελεσματικότητα μόλις 50%!
Οι δύο απανωτές μελέτες-βόμβες προκαλούν παγκόσμια αίσθηση και πιστώνονται στον νέο Πρωθυπουργό Naftali Bennett Aπό [...]
The post ΕΚΤΑΚΤΟ : Νέα μελέτη από το Υπ. Υγείας του Ισραήλ εμφανίζει το εμβόλιο της Pfizer με αποτελεσματικότητα μόλις 50%! appeared first on Triklopodia.
Διαβάστε το στο