Σοφία Μπεκατώρου: Με παρενόχλησε σεξουαλικά Ολυμπιονίκης όταν ήμουν 16 ετών

07:14 - 22/07/2021

Σε άλλη μια αποκάλυψη για περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος της προχωρά η Σοφία ΜπεκατώρουΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Μπεκατώρου: Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 16 μου από πολύ μεγάλο αθλητή, Ολυμπιονίκη

Σε μια νέα αποκάλυψη προέβη η Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας, Σοφία Μπεκατώρου, αναφέροντας ότι «ένας πολύ μεγάλος αθλητής, Ολυμπιονίκης», την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά, στα 16 της. Ήταν αρχές του 2021 όταν η Σοφία Μπεκατώρου αποκάλυψε την κακοποίησή της από παράγοντα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ), μιλώντας για ό,τι συνέβη, ενώ μετά...

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Σοφία Μπεκατώρου: Με παρενόχλησε σεξουαλικά Ολυμπιονίκης όταν ήμουν 16 ετών

Σε άλλη μια αποκάλυψη για περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Σοφία Μπεκατώρου: Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση από διάσημο αθλητή όταν ήμουν 16 ετών

Σεξουαλική επίθεση από πολύ γνωστό Έλληνα αθλητή κατήγγειλε σε συνέντευξή της η Σοφία Μπεκατώρου. Το έχει καταθέσει στην εισαγγελέα. Στην καταγγελία ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από μεγάλο αστέρα του ελληνικού αθλητισμού όταν ήταν 16 ετών προχώρησε η Σοφία Μπεκατώρου. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοϊας έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα “Τα Νέα” κατά την οποία γνωστοποίησε το περιστατικό, το οποίο, […] The post Σοφία Μπεκατώρου: Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση από διάσημο αθλητή όταν ήμουν 16 ετών appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Σοφία Μπεκατώρου: Με παρενόχλησε σεξουαλικά Ολυμπιονίκης στα 16

Μια ακόμα περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε στην εφηβεία της αποκάλυψε η Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας, Σοφία Μπεκατώρου.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Σοφία Μπεκατώρου: είχε δεχτεί παρενόχληση από γνωστό Ολυμπιονίκη – Το έχει καταθέσει στον εισαγγελέα

Δημοσιεύθηκε: 22 Ιουλίου 2021 11:00 Η Σοφία Μπεκατώρου αποκάλυψε ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε δεχτεί στην ηλικία των 16 ετών. Ήταν γνωστός αθλητής, Ολυμπιονίκης.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σοφία Μπεκατώρου: είχε δεχτεί παρενόχληση από γνωστό Ολυμπιονίκη – Το έχει καταθέσει στον εισαγγελέα

Διαβάστε το στο spoilers

Σοφία Μπεκατώρου: Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 16 μου από πολύ μεγάλο αθλητή, Ολυμπιονίκη

Σε μια νέα αποκάλυψη προέβη η Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας, Σοφία Μπεκατώρου, αναφέροντας ότι «ένας πολύ μεγάλος αθλητής, Ολυμπιονίκης», την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά, στα 16 της. Ήταν αρχές του 2021 όταν η Σοφία Μπεκατώρου αποκάλυψε την κακοποίησή της από παράγοντα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ), μιλώντας για ό,τι συνέβη, ενώ μετά από αυτή τη μαρτυρία, ξεκίνησε […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Νέα καταγγελία από Μπεκατώρου: «Με παρενόχλησε Ολυμπιονίκης στα 16 μου»

Η Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Σοφία Μπεκατώρου που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με την εξομολόγησή της για τον βιασμό από παράγοντα της ομοσπονδίας κι ακολούθησε τσουνάμι αποκαλύψεων από κακοποιημένες γυναίκες με αποτέλεσμα να γιγαντωθεί το κίνημα metoo στην Ελλάδα, προχώρησε σε μια νέα σοκαριστική αποκάλυψη. Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ», η Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας αποκαλύπτει ένα ακόμη […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες