Χεζόνια… τέλος - Γιατί γύρισε την πλάτη στον Παναθηναϊκό ο Κροάτης!

09:08 - 22/07/2021

Χεζόνια… τέλος - Γιατί γύρισε την πλάτη στον Παναθηναϊκό ο Κροάτης! 22/07/2021 Θρίλερ δίχως… happy end στην υπόθεση Μάριο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό. Η πλευρά του Κροάτη άσου απάντησε αρνητικά στην πρόταση του «τριφυλλιού» την Τετάρτη (22/7) το βράδυ, τονίζοντας ότι έχει στα χέρια της καλύτερες προσφορές από εκείνη που έχει καταθέσει η ελληνική ομάδα. Θυμίζουμε ότι η πρόταση που κατέθεσαν οι «πράσινοι» ήταν γενναιόδωρη τηρουμένων των αναλογιών, καθώς του έδιναν συνολικά 2 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια, με τη ρήτρα ύψους 400.000 ευρώ για την Μπαρτσελόνα να συμπεριλαμβάνεται στο ποσό. To plan b του Παναθηναϊκού τίθεται άμεσα σε εφαρμογή και πλέον φορτσάρει για τ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χεζόνια: «Κατηγορήστε εμένα, όχι τον Παναθηναϊκό...»

Σε σχέση με τη λύση της συνεργασίας του με τον…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Χεζόνια: «Κατηγορήστε εμένα, όχι τον Παναθηναϊκό…»

☘☘????????Ο Μάριο Χεζόνια ζήτησε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να μην κατηγορήσουν το «τριφύλλι» για το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις και υπογράμμισε πως δεν μπορούσε να αποφασίσει για το μέλλον του. Continue reading Χεζόνια: «Κατηγορήστε εμένα, όχι τον Παναθηναϊκό…» at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com

Χεζόνια: «Κατηγορήστε εμένα, όχι τον Παναθηναϊκό…»

Lamianow.gr Χεζόνια: «Κατηγορήστε εμένα, όχι τον Παναθηναϊκό…» Ο Μάριο Χεζόνια ζήτησε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να μην κατηγορήσουν το «τριφύλλι» για το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις και υπογράμμισε πως δεν μπορούσε να αποφασίσει για το μέλλον του. Ο «Super Mario» πήρε θέση για το «διαζύγιό» του με τους νταμπλούχους Ελλάδας και μίλησε με λόγια καρδιάς. Τόνισε πως ένιωσε ότι απογοήτευσε τους «πράσινους» […] Χεζόνια: «Κατηγορήστε εμένα, όχι τον Παναθηναϊκό…» Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Χεζόνια: «Κατηγορείστε εμένα όχι τον Παναθηναϊκό»

Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε για την αρνητική κατάληξη που είχαν οι διαπραγματεύσεις του με τον Παναθηναϊκό και έδωσε υπόσχεση για το μέλλον στους φίλους της ομάδας

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)