Νέα αποκάλυψη – σοκ από τη Σοφία Μπεκατώρου: «Ήμουν 16 ετών όταν Ολυμπιονίκης μου επιτέθηκε σεξουαλικά»

09:16 - 22/07/2021

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχωρά η πρωταθλήτρια ιστιοπλοΐας Σοφία Μπεκατώρου. Όπως σημειώνει στην εφημερίδα «Τα Νέα», «ένα πολύ γνωστό όνομα του αθλητισμού» της είχε επιτεθεί σεξουαλικά όταν ήταν 16 ετών. «Σεξουαλική παρενόχληση είχατε αντιμετωπίσει ως παιδί;» τη ρωτούν στη συνέντευξή της και η Σοφία Μπεκατώρου απαντά: «Ναι, από πολύ μεγάλο... The post Νέα αποκάλυψη – σοκ από τη Σοφία Μπεκατώρου: «Ήμουν 16 ετών όταν Ολυμπιονίκης μου επιτέθηκε σεξουαλικά» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέες αποκαλύψεις από την Μπεκατώρου: «Ολυμπιονίκης με είχε παρενοχλήσει στα 16 μου»

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε η πρωταθλήτρια ιστιοπλοΐας, Σοφία Μπεκατώρου, η οποία, όπως ανέφερε, πριν από τον βιασμό της «ένα πολύ μεγάλο όνομα του αθλητισμού»...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μπεκατώρου: «Ημουν 16 χρονών όταν γνωστός ολυμπιονίκης μου επιτέθηκε σεξουαλικά»

Εξι μήνες μετά τις αποκαλύψεις της για βιασμό της από παράγοντα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας που αποτέλεσαν το έναυσμα για το ελληνικό #MeToo, η χρυσή ολυμπιονίκης επανέρχεται με μια νέα καταγγελία που περιγράφει το τι συνέβαινε στον χώρο The post Μπεκατώρου: «Ημουν 16 χρονών όταν γνωστός ολυμπιονίκης μου επιτέθηκε σεξουαλικά» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]