Τώρα γελάμε! Φ. Γεννηματά: «Μπορώ να εγγυηθώ τον διπλασιασμό των ποσοστών μας»

10:14 - 22/07/2021

Για όλους και για όλα μίλησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στη διαδικτυακή εκπομπή «Μeeting Piont» του ιστότοπου Νewsbomb. Το άρθρο Τώρα γελάμε! Φ. Γεννηματά: «Μπορώ να εγγυηθώ τον διπλασιασμό των ποσοστών μας» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεννηματά: Μπορώ να εγγυηθώ τον διπλασιασμό των ποσοστών μας - Δεν είναι για πούλημα τα συναισθήματά μου για το ΠΑΣΟΚ

Διαβάστε το στο

Γεννηματά: Μπορώ να εγγυηθώ τον διπλασιασμό των ποσοστών μας – Το έχω αποδείξει στην πράξη

Για όλους και για όλα μίλησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στη διαδικτυακή εκπομπή «Μeeting Piont» του ιστότοπου Νewsbomb. Η κ. Γεννηματά εξήγησε την αντιπολιτευτική τακτική του Κινήματος Αλλαγής απέναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφέρθηκε στις εσωκομματικές διαδικασίες στο ΚΙΝΑΛ για την εκλογή ηγεσίας, που πρόκειται να γίνουν το φθινόπωρο, δίνοντας σαφές στίγμα της στρατηγικής που θα ακολουθήσει. Συγκεκριμένα, και όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, όταν της ζητήθηκε να τοποθετηθεί στο ζήτημα για «επιστροφή» στο ΠΑΣΟΚ απάντησε πως «το Κίνημα Αλλαγής υπάρχει επειδή υπάρχει το ΠΑΣΟΚ. Και το ΠΑΣΟΚ σήμερα υπάρχει και είναι κοινοβουλευτικό κόμμα επειδή υπάρχει το Κίνη

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γεννηματά: «Μπορώ να εγγυηθώ τον διπλασιασμό των ποσοστών μας»

Η κ. Γεννηματά εξήγησε την αντιπολιτευτική τακτική του Κινήματος Αλλαγής απέναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφέρθηκε στις εσωκομματικές διαδικασίες στο ΚΙΝΑΛ για την εκλογή ηγεσίας, που πρόκειται να γίνουν το φθινόπωρο, δίνοντας σαφές στίγμα της στρατηγικής που θα ακολουθήσει. Συγκεκριμένα, όταν της ζητήθηκε να τοποθετηθεί στο ζήτημα για «επιστροφή» στο ΠΑΣΟΚ απάντησε πως […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φώφη Γεννηματά: «Μπορώ να εγγυηθώ τον διπλασιασμό των ποσοστών μας, το έχω αποδείξει στην πράξη»

Την αντιπολιτευτική τακτική του Κινήματος Αλλαγής απέναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ,

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Γεννηματά: Μπορώ να εγγυηθώ τον διπλασιασμό των ποσοστών μας - Το έχω αποδείξει στην πράξη

"Το ΚΙΝΑΛ υπάρχει επειδή υπάρχει το ΠΑΣΟΚ. Και το ΠΑΣΟΚ σήμερα υπάρχει και είναι κοινοβουλευτικό κόμμα επειδή υπάρχει το Κίνημα Αλλαγής", είπε η κ. Γεννηματά.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Γεννηματά: «Μπορώ να εγγυηθώ τον διπλασιασμό των ποσοστών μας – Το έχω αποδείξει στην πράξη»

«Τα δικά μου συναισθήματα και οι δικές μου αναμνήσεις για το ΠΑΣΟΚ δεν είναι για πούλημα» είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σε μια έμμεση αιχμή για τη στρατηγική των αντιπάλων της στις εσωκομματικές διαδικασίες The post Γεννηματά: «Μπορώ να εγγυηθώ τον διπλασιασμό των ποσοστών μας – Το έχω αποδείξει στην πράξη» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Γεννηματά: Μπορώ να εγγυηθώ τον διπλασιασμό των ποσοστών μας - Το έχω αποδείξει στην πράξη

Για όλους και για όλα μίλησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σε διαδικτυακή εκπομπή. Η κ. Γεννηματά εξήγησε την αντιπολιτευτική τακτική του Κινήματος Αλλαγής απέναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφέρθηκε στις εσωκομματικές διαδικασίες στο ΚΙΝΑΛ για την εκλογή ηγεσίας, που πρόκειται να γίνουν το φθινόπωρο, δίνοντας σαφές στίγμα της στρατηγικής που […] The post Γεννηματά: Μπορώ να εγγυηθώ τον διπλασιασμό των ποσοστών μας - Το έχω αποδείξει στην πράξη first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Φ. Γεννηματά: Μπορώ να εγγυηθώ τον διπλασιασμό των ποσοστών μας

Φ. Γεννηματά: Μπορώ να εγγυηθώ τον διπλασιασμό των ποσοστών μας Thu, 22/07/2021 - 11:03

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Φ. Γεννηματά: Μπορώ να εγγυηθώ τον διπλασιασμό των ποσοστών μας

Για όλους και για όλα μίλησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στη διαδικτυακή εκπομπή «Μeeting Piont» του ιστότοπου Νewsbomb. Η κ. Γεννηματά εξήγησε την αντιπολιτευτική τακτική του Κινήματος Αλλαγής απέναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφέρθηκε στις εσωκομματικές διαδικασίες στο ΚΙΝΑΛ για την εκλογή ηγεσίας, που πρόκειται να γίνουν το φθινόπωρο, δίνοντας […] Φ. Γεννηματά: Μπορώ να εγγυηθώ τον διπλασιασμό των ποσοστών μας on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Φ. Γεννηματά: «Μπορώ να εγγυηθώ τον διπλασιασμό των ποσοστών μας – Το έχω αποδείξει στην πράξη»

Γεννηματά: Για όλους και για όλα μίλησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στη διαδικτυακή εκπομπή «Μeeting Piont» του ιστότοπου Νewsbomb. Η κ. Γεννηματά εξήγησε την αντιπολιτευτική τακτική του Κινήματος Αλλαγής απέναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφέρθηκε στις εσωκομματικές διαδικασίες στο ΚΙΝΑΛ για την εκλογή ηγεσίας, που πρόκειται να γίνουν το φθινόπωρο, […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Γεννηματά: «Μπορώ να εγγυηθώ τον διπλασιασμό των ποσοστών μας - Το έχω αποδείξει στην πράξη»

Για όλους και για όλα μίλησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στη διαδικτυακή εκπομπή «Μeeting Piont» του ιστότοπου Νewsbomb. Η κ. Γεννηματά εξήγησε την αντιπολιτευτική τακτική του Κινήματος Αλλαγής απέναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφέρθηκε στις [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Γεννηματά: Μπορώ να εγγυηθώ τον διπλασιασμό των ποσοστών μας

Για όλους και για όλα μίλησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στη διαδικτυακή εκπομπή «Μeeting Piont» του ιστότοπου Νewsbomb. Η κ. Γεννηματά εξήγησε την αντιπολιτευτική τακτική του Κινήματος Αλλαγής απέναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφέρθηκε στις εσωκομματικές διαδικασίες στο ΚΙΝΑΛ για την εκλογή ηγεσίας, που πρόκειται να γίνουν το φθινόπωρο, δίνοντας σαφές στίγμα της στρατηγικής που θα ακολουθήσει.

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

Γεννηματά: Μπορώ να εγγυηθώ τον διπλασιασμό των ποσοστών του ΚΙΝΑΛ

Για την επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ, την εκλογή ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ αλλά και τη στρατηγική που θα ακολουθήσει μίλησε η Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της.«Δεν πρόκειται να γίνω ορντινάτσα κανενός» ανέφερε, μεταξύ πολλών άλλων, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, στη διαδικτυακή εκπομπή «Μeeting Piont» του ιστότοπου Νewsbomb, αναλύοντας την αντιπολιτευτική τακτική του κόμματος απέναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Για το ζήτημα «επιστροφής» στο ΠΑΣΟΚ απάντησε πως «το Κίνημα Αλλαγής υπάρχει επειδή υπάρχει το ΠΑΣΟΚ. Και το ΠΑΣΟΚ σήμερα υπάρχει και είναι κοινοβουλευτικό κόμμα επειδή υπάρχει το Κίνημα Αλλαγής. Απλά πράγματα». «Όλοι ξέρουν ποιοι είμαστε και όλοι ξέρουν ποιες είναι οι ρίζες μας. Όλα τα υπόλοιπα είναι

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Γεννηματά: Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής μίλησε για όλα.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Γεννηματά: Μπορώ να εγγυηθώ τον διπλασιασμό των ποσοστών του ΚΙΝΑΛ

Συνέντευξη της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Το έχω αποδείξει στην πράξη

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Φ. Γεννηματά: Μπορώ να εγγυηθώ τον διπλασιασμό των ποσοστών μας – Το έχω αποδείξει στην πράξη

Για όλους και για όλα μίλησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στη διαδικτυακή εκπομπή «Μeeting Piont» του ιστότοπου Νewsbomb. Η κ. Γεννηματά εξήγησε την αντιπολιτευτική τακτική του Κινήματος Αλλαγής απέναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφέρθηκε στις εσωκομματικές διαδικασίες στο ΚΙΝΑΛ για την εκλογή ηγεσίας, που πρόκειται να γίνουν το φθινόπωρο, δίνοντας […] The post Φ. Γεννηματά: Μπορώ να εγγυηθώ τον διπλασιασμό των ποσοστών μας – Το έχω αποδείξει στην πράξη appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία