Διευκρινήσεις από Μπεκατώρου: Δεν έχω κάνει καμία νέα καταγγελία κακοποίησης
14:50 - 22/07/2021
Η Σοφία Μπεκατώρου διευκρινίζει με δήλωσή της πως δεν έκανε ποτέ καταγγελία κακοποίησης και βάζει απέναντι την εφημερίδα «Τα Νέα», για τους τίτλους που επέλεξε να χρησιμοποιήσει στη συνέντευξη που παραχώρησε.Σε διευκρινιστική δήλωση προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης η Σοφία Μπεκατώρου με αφορμή την παραχώρηση της συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Τα Νέα» και δημοσιεύτηκε σήμερα με τον τίτλο: «ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΟΚ «Ολυμπιονίκης μου επιτέθηκε σεξουαλικά στα 16 μου». Η Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας ξεκαθαρίζει πως δεν έχει κάνει καμία νέα καταγγελία κακοποίησης και πως ο ισχυρισμός της δημοσιογράφου ότι την παραχώρησε αποκλειστικά σε εκείνη δεν ευσταθεί. Συμπληρώνει, δε, ότι το επίμαχο κομμάτι «απ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Μπεκατώρου: Διέψευσε τα περί νέας καταγγελίας της για σεξουαλική κακοποίηση
Η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου διέψευσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», όπου γινόταν λόγος για νέα καταγγελία της- Η ανάρτησή της δεν…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗ Σοφία Μπεκατώρου διαψεύδει ότι έκανε νέα καταγγελία κακοποίησης
Στην αρχική της ανάρτηση, η Σοφία Μπεκατώρου έγραφε ότι “καμία νέα καταγγελία κακοποίησης δεν έχω κάνει” και σημείωνε ότι δεν την εκφράζει “η ανάδειξη του θέματος της λεγόμενης καταγγελίας μου ως ουσία της συνέντευξης μέσα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Τα Νέα» με τίτλο ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΟΚ «Ολυμπιονίκης μου επιτέθηκε σεξουαλικά στα 16 μου…». Σημειώνεται ότι η […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣοφία Μπεκατώρου: “Καμία νέα καταγγελία κακοποίησης δεν έχω κάνει”
Το γύρο του διαδικτύου κάνει από το πρωί η νέα συνέντευξη – αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου
To άρθρο Σοφία Μπεκατώρου: “Καμία νέα καταγγελία κακοποίησης δεν έχω κάνει” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣοφία Μπεκατώρου: «Αδειάζει» Τα Νέα η Ολυμπιονίκης: «Δεν έχω κάνει καμία νέα καταγγελία κακοποίησης»
«Ο ηχηρός τίτλος που δόθηκε αποπροσανατόλισε ακόμη περισσότερο το σκοπό της συνέντευξής μου» αναφέρει η Ολυμπιονίκης
Διαβάστε το στο topontiki.grΗ Σοφία Μπεκατώρου διαψεύδει τη νέα καταγγελία κακοποίησης – Τα βάζει με τα ΝΕΑ
Η Σοφία Μπεκατώρου με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Facebook θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, μετά από τα όσα δημοσιεύτηκαν στη συνέντευξη που παραχώρησε στα «Τα Νέα».
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΣοφία Μπεκατώρου: Δεν έχω κάνει καμία νέα καταγγελία κακοποίησης
Σοφία Μπεκατώρου: Η γνωστή Ολυμπιονίκης ξεκαθάρισε πως ουδέποτε έκανε οποιαδήποτε νέα καταγγελία.
Διαβάστε το στο pagenews.grΗ Σοφία Μπεκατώρου διαψεύδει τη νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση
Η Σοφία Μπεκατώρου, η οποία ξεκίνησε το κίνημα #metoo στην Ελλάδα, υπογραμμίζει ότι δεν έχει κάνει «καμία νέα καταγγελία εκτός από αυτή που ήδη βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης». Η ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου: Με αφορμή τη συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Τα Νέα» στις 22/7/21 με τίτλο ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΟΚ «Ολυμπιονίκης μου επιτέθηκε σεξουαλικά στα […]
Διαβάστε το στο dete.gr