Τζόκοβιτς: “Υποψήφιος για μετάλλιο ο Τσιτσιπάς”
17:20 - 22/07/2021
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και έβαλε τον Στέφανο Τσιτσιπά ανάμεσα στους υποψήφιους για ένα μετάλλιο. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεκινά αυτό το Σάββατο στο Τόκιο την πορεία για το “Golden Slam”: τα τέσσερα μεγάλα τουρνουά και το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο την ίδια σεζόν. Κανένας άνδρας δεν το […]
The post Τζόκοβιτς: “Υποψήφιος για μετάλλιο ο Τσιτσιπάς” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζόκοβιτς: «Υποψήφιος για μετάλλιο ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους Ολυμπιακούς Αγώνες»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται μία “ανάσα” από τον μεγάλο στόχο του, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τεσσάρων μεγάλων τουρνουά και του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Να σημειωθεί ότι κανένας άνδρας δεν το έχει καταφέρει μέχρι στιγμής και ο Σέρβος, Νο 1 του παγκόσμιου τένις, θα επιχειρήσει να μιμηθεί ... Περισσότερα
To άρθρο Τζόκοβιτς: «Υποψήφιος για μετάλλιο ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους Ολυμπιακούς Αγώνες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: Είναι υποψήφιος για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για τον μεγάλο στόχο του στο Τόκιο και έχρισε τον Στέφανο Τσιτσιπά φαβορί για μετάλλιο. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αρχίζει το Σάββατο τους αγώνες του στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις κόντρα στον Ούγκο Ντελιέν έχοντας ως στόχο να φτάσει έως το τέλος και να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο! Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο δεν θα είναι τα άλλα δυο μέλη του Big-3 και ο Σέρβος μίλησε για αυτές τις απουσίες αλλά και για τους υποψήφιους για μετάλλιο: «Νιώθω πολύ καλά σωματικά και ψυχικά. Είμαι έτοιμος να κάνω το καλύτερο δυνατό. Εκπροσωπώ πάντα τον εαυτό μου, όμως αυτή τη φορά δεν είμαι μόνος μου, το ομαδικό πνεύμα είναι μαζί μου στο γήπεδο. Σου δίνει φτερά για να παίξεις καλύτερα. Δεν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤζόκοβιτς: «Υποψήφιος για μετάλλιο ο Τσιτσιπάς»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ως το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και έθεσε ως συνυποψήφιους του, τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.
Διαβάστε το στο real.grΤζόκοβιτς: «Υποψήφιος για μετάλλιο ο Τσιτσιπάς»
Τζόκοβιτς: «Υποψήφιος για μετάλλιο ο Τσιτσιπάς»
23/07/2021
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ως το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και έθεσε ως συνυποψήφιους του, τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.
Ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας σχολίασε την απουσία των Φέντερερ και Ναδάλ από το τουρνουά, αναδεικνύοντας τον Έλληνα τενίστα ως έναν από τους… αντικαταστάτες τους στη “μάχη” για τα μετάλλια.
Οι δηλώσεις του Τζόκοβιτς
«Νιώθω πολύ καλά σωματικά και ψυχικά. Είμαι έτοιμος να κάνω το καλύτερο δυνατό. Εκπροσωπώ πάντα τον εαυτό μου, όμως αυτή τη φορά δεν είμαι μόνος μου, το ομαδικό πνεύμα είναι μαζί μο
Διαβάστε το στο filathlos.grΟλυμπιακοί Αγώνες: «Υποψήφιος για μετάλλιο ο Τσιτσιπάς» σύμφωνα με τον Τζόκοβιτς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ως το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και έθεσε ως συνυποψηφίους του, τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας σχολίασε την απουσία των Φέντερερ και Ναδάλ από το τουρνουά, αναδεικνύοντας τον Έλληνα τενίστα ως έναν από τους… αντικαταστάτες τους στη “μάχη” […]
Διαβάστε το στο dete.grΤζόκοβιτς: «Υποψήφιος για μετάλλιο ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους Ολυμπιακούς Αγώνες»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται μία “ανάσα” από τον μεγάλο στόχο του, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τεσσάρων μεγάλων τουρνουά και του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Να σημειωθεί ότι κανένας άνδρας δεν το έχει καταφέρει μέχρι στιγμής και ο Σέρβος, Νο 1 του παγκόσμιου τένις, θα επιχειρήσει να μιμηθεί το κατόρθωμα της Στέφι […]
The post Τζόκοβιτς: «Υποψήφιος για μετάλλιο ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους Ολυμπιακούς Αγώνες» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr