Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έπαιζε» ένα μεγάλο μπούλινγκ, οπότε δεν τολμούσα να υλοποιήσω το όνειρό μου»
19:38 - 22/07/2021
Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε συνέντευξη στον Τηλεθεατή κι αναφέρθηκε στην αγάπη της στην μουσική αλλά και στον λόγο που δεν […]
The post Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έπαιζε» ένα μεγάλο μπούλινγκ, οπότε δεν τολμούσα να υλοποιήσω το όνειρό μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Παπουτσάκη: «Πριν από χρόνια έπαιζε μπούλινγκ και δεν τολμούσα να υλοποιήσω το όνειρό μου»
Η ηθοποιός μιλά για την μεγάλη της αγάπη, την μουσική, και αποκαλύπτει τον λόγο που δεν τολμούσε να τραγουδήσει παλιότερα.
Διαβάστε το στο Κατερίνα Παπουτσάκη: Πριν από χρόνια έπαιζε ένα μεγάλο μπούλινγκ, οπότε δεν τολμούσα να υλοποιήσω το όνειρό μου
Δημοσιεύθηκε: 23 Ιουλίου 2021 15:15 Η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε πως η αγάπη της για τη μουσική υπήρχε πάντα. Ήθελε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα,...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κατερίνα Παπουτσάκη: Πριν από χρόνια έπαιζε ένα μεγάλο μπούλινγκ, οπότε δεν τολμούσα να υλοποιήσω το όνειρό μου
Διαβάστε το στο spoilers