Γιάννης - Θανάσης Αντετοκούνμπο: Το γιόρτασαν με το νέο τραγούδι του αδελφού τους, Οφίλι! (vid)

23:02 - 22/07/2021

Στην παρέλαση των Μπακς, οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο το γιόρτασαν με το νέο τραγούδι του αδελφού τους, Οφίλι μαζί με τον Νέγρο του Μοριά και τον Moose!

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε στίχος στο νέο τραγούδι του Kanye West!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πλέον το πρόσωπο του NBA, καθώς μετά την ιστορική του εμφάνιση στον 6ο τελικό του πρωταθλήματος, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του.

Διαβάστε το στο real.gr

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε στίχος στο νέο τραγούδι του Kanye West! (ΦΩΤΟ)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε στίχος στο νέο τραγούδι του Kanye West! (ΦΩΤΟ) 23/07/2021 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πλέον το πρόσωπο του NBA, καθώς μετά την ιστορική του εμφάνιση στον 6ο τελικό του πρωταθλήματος, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του. Ταυτόχρονα όμως “εκτόξευσε” ακόμη περισσότερο και τη δημοφιλία του στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να γίνει στίχος και σε τραγούδι ενός εκ των κορυφαίων ράπερ του κόσμου, του Κάνιε Γουέστ. Πιο συγκεκριμένα στο νέο του άλμπουμ, DONDA, υπάρχει και το τραγούδι με τίτλο Junya, στο οποίο και αναφέρει χαρακτηριστικά:  «Αφήστε με να είμαι ειλικρινής, είμαι με τους Μπακς, αφήστε με να είμαι ο Γιάννης».

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έγινε στίχος σε νέο τραγούδι του Kanye West

Ο Kanye West επιφύλασσε μια απίθανη έκπληξη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.Ο Kanye West μόλις κυκλοφόρησε νέο album και έκανε ειδική αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς πρόσθεσε σε στίχο το όνομα του Greek Freak. Συγκεκριμένα, ο γνωστός καλλιτέχνης κυκλοφόρησε το album που έχει το όνομα της μητέρας του (DONDA) και σε ένα από τα τραγούδια το Junya, ο Kanye West χρησιμοποίησε τόσο τους Μιλγουόκι Μπακς και το πρωτάθλημα τους, όσο και τον αγώνα που έδωσε ο Γιάννης για να φτάσουν σε αυτό τον άθλο. Έτσι, αναφέρει το εξής: «Αφήστε με να είμαι ειλικρινής, είμαι με το αγόρι των Μπακς, Αφήστε με να είμαι ο Γιάννης».

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε στίχο τραγουδιού του Κάνιε Γουέστ (ΦΩΤΟ)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πλέον το πρόσωπο του NBA, καθώς μετά την ιστορική του εμφάνιση στον 6ο τελικό του πρωταθλήματος, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του. Ταυτόχρονα όμως “εκτόξευσε” ακόμη περισσότερο και τη δημοφιλία του στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να γίνει στίχος και σε τραγούδι ενός εκ των κορυφαίων μουσικών του κόσμου, του […] The post Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε στίχο τραγουδιού του Κάνιε Γουέστ (ΦΩΤΟ) appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ