Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Σκοτώνουν οι νταήδες τα κορίτσια μας, δεν δέχονται το «όχι»

12:06 - 23/07/2021

«Έχασα το παιδί μου, κομμάτι του εαυτού μου. Είμαι μισή μάνα. Κάνω κουράγιο να σταθώ όρθια στα πόδια μου γιατί έχω έναν 15χρονο έφηβο στο διπλανό δωμάτιο. Ζω κι εγώ καθημερινό θάνατο. Με έχουν στείλει στον αιώνιο θάνατο. Γυναικοκτονούν τα κορίτσια μας. Δολοφονούν τα κορίτσια μας χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι γυναικοκτονία όχι απλά ανθρωποκτονία. Σκοτώνουν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κούλα Αρμουτίδου: Σκοτώνουν νταήδες τα κορίτσια μας, δεν δέχονται το «όχι»

Οργή ξεχειλίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για τις δολοφονίες γυναικών, ξεσπώντας κατά όλων αυτών που δεν δέχτηκαν το «όχι».

Διαβάστε το στο

Κούλα Αρμουτίδου: Σκοτώνουν νταήδες τα κορίτσια μας, δεν δέχονται το «όχι»

Οργή ξεχειλίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για τις δολοφονίες γυναικών, ξεσπώντας κατά όλων αυτών που δεν δέχτηκαν το «όχι».

Διαβάστε το στο tanea.gr

Μητέρα Τοπαλούδη: Σκοτώνουν νταήδες τα κορίτσια μας, δεν δέχονται το «όχι»

Οργή ξεχειλίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για τις δολοφονίες γυναικών, ξεσπώντας κατά όλων αυτών που δεν δέχτηκαν το «όχι».Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Σκοτώνουν τα κορίτσια μας οι ψευτονταήδες, είναι ανθρωπάρια, τέρατα»

Η φρικτή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη το Νοέμβριο του 2018 είχε σοκάρει το πανελλήνιο. Σχεδόν τρία χρόνια μετά, τα εγκλήματα σε Γλυκά Νερά και Φολέγανδρο έκαναν τη μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας, κ. Κούλα Αρμουτίδου να ξεσπάσει για τα όσα έζησε το παιδί της, αλλά και για τον τρόπο που αφαιρέθηκε η ζωή της Καρολάιν και της Γαρυφαλλιάς. Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» το μεσημέρι της Παρασκευής, είπε «Έχασα το παιδί μου, κομμάτι του εαυτού μου. Είμαι μισή μάνα. Κάνω κουράγιο να σταθώ όρθια στα πόδια μου γιατί έχω έναν 15χρονο έφηβο στο διπλανό δωμάτιο. Ζω κι εγώ καθημερινό θάνατο. Με έχουν στείλει στον αιώνιο θάνατο». Και συμπλήρωσε:  «Γυναικοκτονούν τα κορίτσια μας. Δολοφονο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Με καταδίκασαν σε αιώνιο θάνατο - Οι νταήδες σκοτώνουν τα παιδιά μας γιατί δε δέχονται την άρνηση

Η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας ξεσπά για το χαμό της κόρης της και τις εφιαλτικές μνήμες που ζωντάνεψαν από το φρικτό έγκλημα της Ρόδου, μετά από τη νέα δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ξέσπασε η μητέρα της Τοπαλούδη: Σκοτώνουν τα κορίτσια μας οι ψευτονταήδες, είναι μισογύνηδες, τέρατα

«Είναι γυναικοκτονία όχι απλά ανθρωποκτονία»

Διαβάστε το στο news.gr

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Σκοτώνουν οι νταήδες τα κορίτσια μας, δεν δέχοται το ‘όχι’

Δημοσιεύθηκε: 23 Ιουλίου 2021 12:30 Η κυρία Κούλα Αρμουτίδου, μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη που βρήκε τραγικό θάνατο από τους βασανιστές της, μίλησε στην Ελένη Τσολάκη. ... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Σκοτώνουν οι νταήδες τα κορίτσια μας, δεν δέχοται το ‘όχι’

Διαβάστε το στο spoilers

Κραυγή θυμού από τη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Ψευτονταήδες σκοτώνουν τα κορίτσια μας

Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μετά τις γυναικοκτονίες σε Γλυκά Νερά και Φολέγανδρο. «Είναι ανθρωπάρια, μισογύνηδες, τέρατα», λέει και ζητά ισόβια.Τρία χρόνια μετά τη φρικιαστική δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο, η μητέρα της, Κούλα Αρμοτίδου, ξεσπά με αφορμή τα πρόσφατα εγκλήματα στα Γλυκά Νερά και στη Φολέγανδρο. Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not», στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, το μεσημέρι της Παρασκευής, είπε: «Δεν το έχω ξεπεράσει και ούτε πρόκειται να το ξεπεράσω. Είμαι μάνα της Ελένης και έχασα κομμάτι του εαυτού μου». Στη συνέχεια είπε: «Είμαι μισή μάνα, αν δεν είχα τον γιο μου τον Πέτρο θα ήθελα το τέλος μου να ερχόταν με το τέλος του παιδιού μου, αλλά κάνω κουράγιο, να σ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Μάνα Ελένης Τοπαλούδη: Σκοτώνουν οι νταήδες τα κορίτσια μας, δεν δέχονται το «όχι»

Μάνα Ελένης Τοπαλούδη: Σκοτώνουν οι νταήδες τα κορίτσια μας, δεν δέχονται το «όχι» Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου, ξέσπασε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» κατά των γυναικοκτόνων «Έχασα το παιδί μου, κομμάτι του εαυτού μου. Είμαι μισή μάνα. Κάνω κουράγιο να σταθώ όρθια στα πόδια μου γιατί έχω έναν 15χρονο έφηβο στο διπλανό δωμάτιο. […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας