Σάκκαρη: «Μου αρέσουν αυτές οι συνθήκες»

12:24 - 24/07/2021

Στον καιρό και στο γεγονός πως είναι «μαθημένη» στο κλίμα του Τόκιο στάθηκε η Μαρία Σάκκαρη μετά την πρόκριση της στον 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά τένις.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάκκαρη: «Μου αρέσουν αυτές οι συνθήκες»

Στον καιρό και στο γεγονός πως είναι «μαθημένη» στο κλίμα του Τόκιο στάθηκε η Μαρία Σάκκαρη μετά την πρόκριση της στον 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά τένις.

Διαβάστε το στο

Σάκκαρη: «Μου αρέσουν αυτές οι συνθήκες, είμαι έτοιμη γι΄ αυτές τις μάχες»

Σάκκαρη: «Μου αρέσουν αυτές οι συνθήκες, είμαι έτοιμη γι΄ αυτές τις μάχες» 24/07/2021 Την ικανοποίησή της για το νικηφόρο της ξεκίνημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες εξέφρασε σε δηλώσεις της η Μαρία Σάκκαρη, που στάθηκε και στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Τόκιο. «Νομίζω πως ήταν ο δυσκολότερος πρώτος γύρος που θα μπορούσα να έχω», είπε αρχικά η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια για τον αγώνα με την Ανέτ Κονταβέιτ. «Η Aνέτ είναι απίστευτη παίκτρια. Έχουμε παίξει μαζί πολλές φορές. Ήταν δύσκολο όταν είδα πως στον πρώτο γύρο θα έπαιζα με μια τέτοια παίκτρια, αλλά τα πήγα πολύ καλά μετά το 2-5 του 1ου σετ. Έβαλα πολλές μπάλες μέσα και πήγε καλά. Μου αρέσουν οι σ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)