Πετρούνιας: «Κάποιοι ξύπνησαν να με δουν και δεν με είδαν»
16:08 - 24/07/2021
Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για την πρόκρισή του στον τελικό αλλά και το περιστατικό με την ΕΡΤ.
The post Πετρούνιας: «Κάποιοι ξύπνησαν να με δουν και δεν με είδαν» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πικραμένος ο Λευτέρης Πετρούνιας: "Κάποιοι ξύπνησαν πρωί για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν..."
Απογοητευμένος είναι ο πρωταθλητής των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας από το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθειά του που του χάρισε το εισιτήριο στον τελικό του αγωνίσματος
Διαβάστε το στο thetoc.grΠετρούνιας: «Νιώθω απογοητευμένος – Κάποιοι Έλληνες ξύπνησαν το πρωί και δεν με είδαν»
Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για την πρόκρισή του στον τελικό αλλά και το περιστατικό με την ΕΡΤ.
Το άρθρο Πετρούνιας: «Νιώθω απογοητευμένος – Κάποιοι Έλληνες ξύπνησαν το πρωί και δεν με είδαν» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr«Ξέσπασε» ο Πετρούνιας: Νιώθω απογοητευμένος. Κάποιοι Έλληνες ξύπνησαν το πρωί και δεν με είδαν!
Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για την πρόκρισή του στον τελικό αλλά και το περιστατικό με την ΕΡΤ. «Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι...
Διαβάστε το στο crashonline.grΠετρούνιας: «Νιώθω απογοητευμένος - Κάποιοι Έλληνες ξύπνησαν το πρωί και δεν με είδαν»
Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για την πρόκρισή του στον τελικό αλλά και το περιστατικό με την ΕΡΤ. «Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι […]
The post Πετρούνιας: «Νιώθω απογοητευμένος - Κάποιοι Έλληνες ξύπνησαν το πρωί και δεν με είδαν» first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΠετρούνιας: «Νιώθω απογοητευμένος – Κάποιοι Έλληνες ξύπνησαν το πρωί και δεν με είδαν»
Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για την πρόκρισή του, αλλά και για τη μη μετάδοση της προσπάθειάς του «ζωντανά» από την ΕΡΤ - «Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους».
Το άρθρο Πετρούνιας: «Νιώθω απογοητευμένος – Κάποιοι Έλληνες ξύπνησαν το πρωί και δεν με είδαν» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΠετρούνιας για ΕΡΤ: “Είμαι απογοητευμένος, κάποιοι ξύπνησαν να με δουν και δεν με είδαν”
Ο Λευτέρης Πετρούνιας με δήλωσή του μετά την πρόκρισή του στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε ο αγώνας ζωντανά απ’ την ΕΡΤ. Ο Λευτέρης Πετρούνιας βαθμολογήθηκε με 15.333 στον προκριματικό και προκρίθηκε στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Όμως ο αγώνας […]
The post Πετρούνιας για ΕΡΤ: “Είμαι απογοητευμένος, κάποιοι ξύπνησαν να με δουν και δεν με είδαν” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΠετρούνιας: «Νιώθω απογοητευμένος – Κάποιοι Έλληνες ξύπνησαν το πρωί και δεν με είδαν»
Lamianow.gr
Πετρούνιας: «Νιώθω απογοητευμένος – Κάποιοι Έλληνες ξύπνησαν το πρωί και δεν με είδαν»
Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για την πρόκρισή του, αλλά και για τη μη μετάδοση της προσπάθειάς του «ζωντανά» από την ΕΡΤ – «Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους» «Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο […]
Πετρούνιας: «Νιώθω απογοητευμένος – Κάποιοι Έλληνες ξύπνησαν το πρωί και δεν με είδαν»
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΠετρούνιας: «Νιώθω απογοητευμένος – Κάποιοι Έλληνες ξύπνησαν το πρωί και δεν με είδαν»
Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για την πρόκρισή του, αλλά και για τη μη μετάδοση της προσπάθειάς του «ζωντανά» από την ΕΡΤ – «Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους» Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για την πρόκρισή του στον τελικό αλλά και το περιστατικό με …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΠετρούνιας: «Νιώθω απογοητευμένος - Κάποιοι Έλληνες ξύπνησαν το πρωί και δεν με είδαν»
Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για την πρόκρισή του, αλλά και για τη μη μετάδοση της προσπάθειάς του «ζωντανά» από την ΕΡΤ!
Διαβάστε το στο ekriti.grΠαράπονο Πετρούνια: «Κάποιοι ξύπνησαν για να με δουν»
Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του ο χρυσός ολυμπιονίκης για την ενδεχομένως ελλιπή οργάνωση που στέρησε από τους δέκτες της ΕΡΤ τη ζωντανή μετάδοση της καταπληκτικής του εμφάνισης και της πρόκρισή του στον τελικό.
Διαβάστε το στο efsyn.gr