Άδωνις: Ανοιχτό ενδεχόμενο για ψώνια μόνο για εμβολιασμένους

20:04 - 24/07/2021

Άδωνις: Ανοιχτό ενδεχόμενο για ψώνια μόνο για εμβολιασμένους Άδωνις Γεωργιάδης: Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην επιτρέπεται στους ανεμβολίαστους να εισέρχονται σε κλειστούς χώρους, όπως καταστήματα λιανεμπορίου. Να σημειωθεί ότι προς το παρόν, δεν επιστρέπεται η είσοδος ανεμβολίαστων σε θέατρα, κινηματογράφους, εστίαση κλπ, αλλά μπορούν να ψωνίζουν στα καταστήματα. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεωργιάδης: «Ανοικτό το ενδεχόμενο απαγόρευσης εισόδου ανεμβολίαστων στο λιανεμπόριο»

Η επιδημιολογική κατάσταση στην χώρα παραμένει δύσκολη με τον Άδωνι Γεωργιάδη να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο απαγόρευσης εισόδου σε καταστήματα του λιανεμπορίου για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί. «Η πιθανότητα να εξαφανίσουμε τον ιό στην Ελλάδα ενώ έχουμε ανοιχτά τα σύνορά μας και έχουμε δεκάδες χιλιάδες τουρίστες απ’ όλο τον κόσμο νομίζω δεν είναι εφικτή, αυτό […] The post Γεωργιάδης: «Ανοικτό το ενδεχόμενο απαγόρευσης εισόδου ανεμβολίαστων στο λιανεμπόριο» appeared first on e-dimosio.gr.

Διαβάστε το στο e-dimosio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή