Παρθένα Χοροζίδου: «Μου φαίνεται αδιανόητο κοριτσάκια 16 χρόνων να χειρουργούν το στομάχι τους»

11:00 - 25/07/2021

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που δίνει στο ENJOY της Κυριακάτικης Δημοκρατίας και την Μαρία Ανδρέου, η Παρθένα […] The post Παρθένα Χοροζίδου: «Μου φαίνεται αδιανόητο κοριτσάκια 16 χρόνων να χειρουργούν το στομάχι τους» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παρθένα Χοροζίδου: Αδιανόητο κοριτσάκια 16 χρόνων να χειρουργούν το στομάχι τους

Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε στο ENJOY της Κυριακάτικης Δημοκρατίας και την Μαρία Ανδρέου η Παρθένα Χοροζίδου. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε και σε περιστατικά μικρών κοριτσιών, που υποβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις για να χάσουν βάρος. Πέρα από το κίνημα #eimaste_oloi_mazi, ξεκίνησε και ένα άλλο κίνημα, αυτό που λέει να αγαπήσεις το σώμα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Παρθένα Χοροζίδου: "Μου φαίνεται αδιανόητο κοριτσάκια 16 χρόνων να χειρουργούν το στομάχι τους"

"Να θεωρούμε τους ανθρώπους με τα παραπάνω κιλά υποδεέστερους;"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο